• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


IZ POLICIJSKE UPRAVE BJELOVARSKO-BILOGORSKE POZIVAJU NA PREDAVANJE U SKLOPU PREVENTIVNE AKCIJE »ZAJEDNO«

PODIGNUTI SVIJEST O PREVENCIJI TRGOVANJA LJUDIMA

Pozivamo sve zainteresirane, kao i one koji planiraju potražiti posao izvan granica Republike Hrvatske da posjete predavanje i informiraju se kako se zaštiti da ne postanu žrtve trgovanja ljudima

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U prostoru Visoke tehničke škole, u Bjelovaru, u ulici Antuna Branka Šimića broj 1, danas, 6. studenog, održat će se predavanje na temu »Trgovanje ljudima« u organizaciji Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Bjelovar, iz kojih ustanova će biti i predavači.

Pozivamo sve zainteresirane, kao i one koji planiraju potražiti posao izvan granica Republike Hrvatske da posjete predavanje i informiraju se kako se zaštiti da ne postanu žrtve trgovanja ljudima.

Cilj akcije je da se zajednički u suradnji sa nadležnim institucijama, organizacijama, lokalnom zajednicom, udrugama civilnog društva i građanima podigne svijest o prevenciji trgovanja ljudima , odnosno da se potakne društvo na odgovornu reakciju kako bi pridonIjeli smanjenju i sprječavanju trgovanja ljudima. Intenziviranje aktivnosti ima za cilj obuhvatiti sve potencijalne faze trgovanja ljudima kao i sve modalitete eksploatacije. Na taj način se želi povećati broj otkrivenih žrtava trgovanja ljudima koje se eksploatiraju u Republici Hrvatskoj kao i onih žrtava koje se transportiraju kroz Republiku Hrvatsku, a kroz informiranje i educiranje potencijalno ugroženih skupina želi se smanjiti broj osoba iz Republike Hrvatske koje mogu postati žrtve trgovanja ljudima.

Ažurirano ( Četvrtak, 06 Studeni 2014 10:48 )