• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PODRUŽNICA HNS-a BJELOVAR NASTAVLJA S NACIONALNOM AKCIJOM »SPASIMO NERETVANSKU MANDARINU«

TREĆA TURA SVJEŽIH MANDARINA DOLAZI SUTRA U BJELOVAR!

Ponovno pozivamo građane da svojom kupnjom kvalitetnih domaćih mandarina podrže akciju te na taj način pomognu domaće proizvođače mandarina koji su zbog sankcija EU protiv Rusije i zabrane izvoza dovedeni do ruba egzistencije – poručuju iz bjelovarskog HNS-a

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Veliki interes koji su građani Bjelovara iskazali za kupnju domaćih mandarina u prethodne dvije akcije potaknuo je gradski HNS i njihovu predsjednicu te zamjenicu gradonačelnika Jasnu Višnjević da po treći put u Bjelovar dovedu proizvođače mandarina iz Opuzena.

Akciju podržavaju i koalicijski partneri ABB  i HSU, a Grad Bjelovar za ovu priliku osigurava besplatna parkirna mjesta neretvanskim proizvođačima.

Prodaja mandarina biti će organizirana u subotu 22. studenog od 8 sati na Trgu hrvatskih branitelja (parkiralište ispred starog Peveca) po cijeni od 3 kune po kilogramu.

– Ponovno pozivamo građane da svojom kupnjom kvalitetnih domaćih mandarina podrže akciju te na taj način pomognu domaće proizvođače mandarina koji su zbog sankcija EU protiv Rusije i zabrane izvoza dovedeni do ruba egzistencije – poručuju iz bjelovarskog HNS-a

Ažurirano ( Petak, 21 Studeni 2014 15:22 )