• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


HUMANITARNE AKCIJE U MJESECU PROSINCU S KOJIMA SE PRIKUPLJAJU SREDSTVA ZA POMOĆ U LIJEČENJU LUKE BUNČIĆA

VELIKO SRCE ZA MALOGA LUKU

Svi koji žele pomoći obitelji mogu to učiniti uplatom na račun u Erste banci: IBAN HR 7324020063102750227.

E-mail Ispis PDF

ČAZMA Humanitarni koncert KUD-ova grada Čazme »Veliko srce za maloga Luku«, a s kojim se prikuplja novčana pomoć  za obitelj malog Luke Bunčića održat će se u petak, 5. prosinca, u kino dvorani Centra za kulturu u Čazmi u 19 sati. Koncert organizira Centar za kulturu – Gradski muzej Čazma.

Tijekom prosinca održavaju se i druge akcije kojima je cilj prikupljanje sredstava za pomoć u liječenju Luke Bunčića iz Čazme, u organizaciji Društva »Naša djeca« Čazma, Rukometnog i Odbojkaškog kluba Čazma, Udruge žena sela Pobjenik, KK »Husar« Čazma i drugih.

HUMANITARNI TURNIR MINI ODBOJKE

Ženski odbojkaški klub organizira humanitarni turnir mini odbojke. Sav prihod od kotizacija kao i dobrovoljni prilozi gledatelja koji će se prikupljati tijekom turnira namijenjeni su za Luku. Turnir će se održati u subotu, 13. prosinca, a o točnom početku turnira obavijestit ćemo vas na vrijeme.

HUMANITARNA UTAKMICA PROTIV HRVATSKE REPREZENTACIJE GLUHIH I NAGLUHIH

Rukometni klub SUPER RADIO Čazma u sklopu humanitarne akcije »MALO SRCE ZA VELIKI BOŽIĆ« organizirao je u subotu, 20. prosinca, humanitarnu utakmicu protiv Hrvatske reprezentacije gluhih i nagluhih koji su svjetski i europski prvaci. Sakupljati će se humanitarni prilog na utakmici.

UVERTIRA ZA DOČEK NOVE GODINE

Kao uvertiru za doček Nove Godine u utorak, 30. prosinca, organizirana je Humanitarna zabava za Luku. Zabava će se održati u Motelu »Ana« u Čazmi od 20  sati. Ulaznice, koje još nisu u prodaji, po cijeni od 50 kn po osobi moći ćete kupiti na vrijeme u Motelu »Ana«. Na zabavi će biti bogata tombola, revija frizura i vjenčanica (Stress Najam Vjenčanica ) i još ponešto od programa. Zabaviti će vas Tamburaški Sastav Ledina, mladi dečki velikog srca, a organizatori se nadaju dolsku i Banda »Vinil«. Sav prihod od ulaznica i tombola namijenjen je naravno obitelji Bunčić. Svoje mjesto rezervirajte na vrijeme!

JAŠITE ZA MALOG LUKU

Povodom humanitarne akcije »MALO SRCE ZA VELIKI BOZIĆ« za malog Luku Bunčića, konjički klub Husar iz Čazme organizira jahanje za sve koji to žele. Mali, veliki i oni srednji, svi koji su to oduvijek htjeli probati sada imaju tu mogućnost. Također i oni koji znaju jahati su dobrodošli kod njih! Znači svake nedjelje do kraja mjeseca siječnja oni će biti tamo i čekati vas sa osedlanim konjima od 11 do 14 sati. Određene cijene nema, svaki vaš dobrovoljni prilog je dobrodošao! Nadamo se kako ćete doći u što većem broju da svi skupa barem malo pomognemo Luki i njegovoj obitelji!

LIJEČENJE U ŠVICARSKOJ

Luki, koji ima tek tri godine, u ožujku u Općoj bolnici Bjelovar nakon snimanja s CT-om otkriven je tumor na mozgu. Istu večer prevezen je na KBC Rebro gdje je drugo jutro pregledan te zbog same veličine tumora upućen na hitnu operaciju. Nakon oporavka od operacije smješten je u Kliniku za dječje bolesti, »Klaićevu«, na daljnje liječenje. No, u međuvremenu nalaz biopsije pokazao je kako se radi o zloćudnom tumoru. Kao danja terapija određeno je 16 ciklusa kemoterapije i zračenje protonskim zrakama u švicarskom Villingenu. Iako liječenje pokriva HZZO, ali je obitelji potrebna financijska pomoć od oko 100.000 kuna kako bi mogli biti uz sina tijekom dva mjeseca njegova liječenja u klinici u Villigenu.

Svi koji žele pomoći obitelji mogu to učiniti uplatom na račun u Erste banci: IBAN HR 7324020063102750227.

Ažurirano ( Utorak, 25 Studeni 2014 21:29 )