• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PUČKI KALENDAR BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE 2015. GODINE

U knjizi su predstavljeni pučki običaji, blagdani po mjestima i mjesecima, savjeti u kućanstvu, bakina kuharica, službeni dio o svim gradovima i općinama županije, te još mnogo zanimiljivih tekstova dokumetarnog sadržaja

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Proteklih je dana iz tiska izašla nova knjiga »Pučki kalendar Bjelovarsko-bilogorske županije za 2015. godinu«. Izdavač je bjelovarski nakladnik »ČVOR«, a knjigu su uredili Franjo Forjan, Hrvoje Horvat, Stjepan Horvat i Siniša Slavinić.

Dvadesetprvo godište, na novih 160 stranica osim kalendarija donosi i zanimljive priloge tematski vezane uz Bjelovarsko-bilogorsku županiju koje je pripremilo tridesetak stalnih suradnika. U knjizi su predstavljeni pučki običaji, blagdani po mjestima i mjesecima, savjeti u kućanstvu, bakina kuharica, službeni dio o svim gradovima i općinama županije, te još mnogo zanimljivih tekstova dokumentarnog sadržaja.

Novo godište je tu, ali ono će ispuniti svoju ulogu ako se nađe u što većem broju obitelji naše županije, te nam pomognite u raspačavanju.

Knjiga se može dobaviti kod izdavača po cijeni od 50 kuna na adresi Matice hrvatske 24 u Bjelovaru.

Ažurirano ( Utorak, 09 Prosinac 2014 13:26 )