• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Serija besplatnih predavanja Koraci prema zdravlju

Predavanja, koja organizira Udruga »Život i zdravlje«, održat će se u velikoj dvorani Visoke Tehničke škole, svake subote u periodu od 10. siječnja do 7. veljače u 18 sati. Predavač će biti Dr. Med. Željko Čorić.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Udruga »Život i zdravlje« iz Bjelovara počinje 10. siječnja sa serijom predavanja na temu »KORACI PREMA ZDRAVLJU«.  Predavanja će se održavati u velikoj dvorani Visoke Tehničke škole (ulaz iz ulice A.B.Šimića), svake subote u periodu od 10. siječnja do 7. veljače u 18 sati. Predavač će biti Dr. Med. Željko Čorić.  Predavanja su besplatna!

Teme idu u smjeru prevencije suvremenih bolesti:

1. »Kako spriječiti kardiovaskularne bolesti?«  10 .siječnja u 18 sati

2. »Saznajte više o metaboličkom sindromu?« 17. siječnja u 18 sati

3. »Kako smanjiti rizik obolijevanja od raka?« 24. siječnja u 18 sati

4. »Pobijediti depresiju«  31. siječnja u 18 sati

5. »Povjerenje i unutarnji mir – prirodno sredstvo za prevenciju i liječenje bolesti« 7. veljače u 18 sati

Udruga »Život i zdravlje« je novoosnovana udruga koja prati suvremene trendove javnog zdravstva i njen primarni cilj je prevencija cjelovitog zdravlja i pomaganje ljudima da svojim životnim stilom spriječe bolest i žive ispunjenim i zdravim životom. To uključuje motivaciju i podršku za zdraviji način života pojedinca, i zdravstveno-promotivni i zdravstveno-odgojni rad u zajednici. Udruga planira praktičan rad edukacije i motivacije kroz organiziranje klubova zdravlja, tribina, predavanja, seminara, vikenda zdravlja, kampova zdravlja i sl. Sve aktivnosti udruge zasnovane su na zaštićenom programu NEW START koji u svojoj osnovi sadrži osam jednostavnih načela: prehrana, tjelovježba, voda, sunce, umjerenost, zrak, odmor, povjerenje.

Ažurirano ( Petak, 09 Siječanj 2015 15:38 )