• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Predstavljanje Programa ruralnog razvoja Strukovnoj grupi za poljoprivredu i prehrambenu industriju u Bjelovaru

Predstavljanje će održati Robertina Vučković i Lana Bačura, više stručne savjetnice u Upravi za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj, EU i međunarodnu suradnju

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U Velikoj dvorani Županijske komore Bjelovar 2. veljače u 10 sati bit će održano predstavljanje Mjere 4 – podmjera 4.1 i 4.2 uz pojašnjenje odredbi Pravilnika te načina prijave projekata.

Naime, za 30. siječnja, ove godine najavljena je objava natječaja za podmjere 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva i 4.2. Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda Mjere 4 Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014. – 2020. godine.

Predstavljanje će održati Robertina Vučković i Lana Bačura, više stručne savjetnice u Upravi za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj, EU i međunarodnu suradnju.

Hrvatska banka za obnovu i razvitak predstavit će kreditne linije HBOR-a namijenjene financiranju projekata.

Predviđeno trajanje: dva sata

Sudjelovanje na predstavljanju obavezno prijavite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ; tel.: 043/274-066; fax.: 043/241-908.

Kontakt-osoba u ŽK Bjelovar: Igor Brajdić

Ažurirano ( Petak, 30 Siječanj 2015 16:17 )