• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PUTOPISNO PREDAVANJE TOMISLAVA DLESKA I NADE MILIČIĆ U GRADSKOJ KNJIŽNICI SLAVKO KOLAR U ČAZMI

Električnim skuterima od Kine do Hrvatske

Prije nešto više od 8 mjeseci odlučili smo se na putovanje iz Kine do Hrvatske, i to malim električnim skuterima napravljenim za gradske ceste i kratke udaljenosti – kažu Nada i Tomislav

E-mail Ispis PDF

ČAZMA Tomislav Dlesk i Nada Miličić s prezentacijom putovanja Električnim skuterima od Kine do Hrvatske gostovat će u Gradskoj knjižnici Slavko Kolar u petak, 13. veljače, u 19 sati.

»Prije nešto više od 8 mjeseci odlučili smo se na putovanje iz Kine do Hrvatske, i to malim električnim skuterima napravljenim za gradske ceste i kratke udaljenosti. Gotovo svi koji nas poznaju rekli su nam da smo ludi. Neki su nas čak i ismijavali. Iskreno, ni mi sami nismo vjerovali da ćemo uspjeti prijeći toliki put. Unatoč tome, odlučili smo slušati naša srca i dati sve od sebe. Jednoga dana samo smo se pogledali i rekli jedno drugome:“Ako ne sada, kada?“ U ovih 8 mjeseci putovanja prošli smo kroz 9 zemalja i prešli više od 13.000 km. Za to vrijeme stekli smo nevjerojatna iskustva i nakon 236 dana putovanja konačno završili našu pustolovinu dolaskom u Hrvatsku, u Zaprešić. Vozili smo dobrim cestama, lošim cestama, “off-road”... Vozili smo za lijepog i sunčanog vremena, po hladnoći i kiši, pa čak i dok je padao snijeg, po danu i po noći... Unatoč tome što je bilo opasnih situacija, sudara, fizičkog napada, bili smo i opljačkani, cijeli doživljaj je bio više nego pozitivan.

Tako da je stvarno istina, gdje ima volje ima i načina. Slijedite svoje snove!«

Ažurirano ( Petak, 13 Veljača 2015 10:27 )