• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


UDRUGA IMPRESS ORGANIZIRA RADIONICE OVE SUBOTE I NEDJELJE NA FRANCUSKOM

Naučite osnove francuskog jezika besplatno

Svi zainteresirani za sudjelovanje u radionici, trebaju se javiti na mail adresu Udurge Impress info@udruga-impress.hr, putem mobitela na broj: 095/8644869 ili kod predstavnika u školama. Prijave su obavezne budući da je broj sudionika na radionici ograničen

E-mail Ispis PDF

DARUVAR Nadolazeći vikend donosi jednu stranu poslasticu u Daruvar. Za sve one koji su oduvijek željeli naučiti osnove francuskog jezika, Udruga Impress donosi besplatne radionice ove subote i nedjelje. Kako bi doživljaj učenja francuskog bio potpun, radionicu će voditi volonterka iz Francuske, Audrey Cavoue. Ona već neko vrijeme u Zagrebu podučava mlade francuskom, a predsjednica udruge Impress, Tanja Herceg, odlučila ju je dovesti i u Daruvar kako bi one željne učenja tog tečnog jezika, naučila barem osnove.

Budući da Audrey ne zna hrvatski, u provedbi radionice suvoditeljica joj je Tanja Herceg, s kojom već ima odličnu suradnju nastalu na radionicama francuskog u Zagrebu, ali i tajnik udruge Impress, Dubravko Šopar. On je francusko-englesko-hrvatska pomoć u ovoj radionici, pa će on prevoditi u svim smjerovima. Do petka će biti poznati i ostali pomoćnici u provedbi daruvarske radionice francuskog.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u radionici, trebaju se javiti na mail adresu Udurge Impress Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , putem mobitela na broj: 095/8644869 ili kod predstavnika u školama. Prijave su obavezne budući da je broj sudionika na radionici ograničen.

Ažurirano ( Četvrtak, 26 Veljača 2015 10:20 )