• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Garešnica će ove godine biti centar za projekt »Ratnici u miru«

Projektom »Ratnici u miru« promičemo vrijednosti usmjerene općem dobru te time utječemo i na poboljšanje kvalitete života naših članova i društvene zajednice. Pozivamo vas da nas posjetite u četvrtak, 28. svibnja od 9 - 14 sati u Garešnici na Trgu Hrvatskih branitelja i upoznate se sa stvaralaštvom ratnih veterana u miru – poručuje Nenad Šantalab, voditelj projekta

E-mail Ispis PDF

Garešnica će ove godine biti centralno mjesto predstavljanja projekta »Ratnici u miru« koji udruga Hrvatski ratni veterani uspješno provodi već petu godinu za redom. Projekt u koji je uključeno preko trideset članova udruge iz cijele Hrvatske ima nekoliko važnih ciljeva. To su psihološka i socijalna reintegracija hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, očuvanje nacionalnog identiteta, kulturno-umjetničke aktivnosti, poticanje kreativnosti, izvornosti i stvaralaštva te stvaranje pozitivne slike o Hrvatskoj u svijetu.

– Projektom »Ratnici u miru« promičemo vrijednosti usmjerene općem dobru te time utječemo i na poboljšanje kvalitete života naših članova i društvene zajednice. Pozivamo vas da nas posjetite u četvrtak, 28. svibnja od 9 - 14 sati u Garešnici na Trgu Hrvatskih branitelja i upoznate se sa stvaralaštvom ratnih veterana u miru – poručuje Nenad Šantalab, voditelj projekta.

Ažurirano ( Petak, 22 Svibanj 2015 15:44 )