• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Razmjena udžbenika na prostoru bjelovarske gradske tržnice

Cilj ove razmjene je da što povoljnije nabavite nove udžbenike, a zamisao je da vi sa svojim udžbenicima dođete na štand prodate ih po 15kn ili kako vi već želite te za iste novce od druge osobe kupite udžbenike koji vama trebaju

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U periodu od 17. do 30. lipnja ove godine na prostoru gradske tržnice u ulici Ivše Lebovića na štandovima kod kapelice odnosno uz parkiralište biti će organizirana razmjena udžbenika. Razmjena će se obavljati radnim danom u vremenu od 16h do 19h, a nedjeljom i praznicima od 9h do 12h.

– Cilj ove razmjene je da što povoljnije nabavite nove udžbenike, a zamisao je da vi sa svojim udžbenicima dođete na štand prodate ih po 15kn ili kako vi već želite te za iste novce od druge osobe kupite udžbenike koji vama trebaju. S obzirom da nam je Komunalac d.o.o. prostor ustupio u tom vremenu besplatno, molim sve koji dođu na razmjenu, da prostor koji budu koristili ostave onakvim kakvim su ga našli. Unaprijed zahvaljujem, i želim vam puno uspjeha u razmjeni. Za sve dodatne informacije molim da se slobodno obratite na moj mail tomici79@gmail ili na broj mobitela 091 256 06 88 – poručuje Ivana Tomić.

Ažurirano ( Četvrtak, 18 Lipanj 2015 12:16 )