• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


»TEREZIJANER – xc eliminator« – biciklistička utrka kod Gradskog bazena u Bjelovaru

Staza je dužine oko 1000 m, začinjena dodatnim otežavajućim elementima kako bi gledatelji mogli što više uživati u vozačkim vještinama naših natjecatelja

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Cross Country Eliminator je biciklistička utrka koja će se održati u subotu, 6. lipnja, na zemljanom i travnatom terenu kod Gradskog bazena u Bjelovaru. Start i cilj su na jednom mjestu, pa je utrka izuzetno atraktivna za gledatelje, jer se s jednog mjesta može vidjeti gotovo cijela staza.

Zanimljivost je u tome da vozači koji prođu kvalifikacijsko mjerenje voze glavnu utrku u kojoj se natječu u grupama od po četiri vozača koji istovremeno startaju, dok u daljnje natjecanje prolaze prva dvojica. Tako se sistemom eliminacije dolazi do pobjednika. Očekujemo natjecatelje iz Hrvatske i inozemstva.

Staza je dužine oko 1000 m, začinjena dodatnim otežavajućim elementima kako bi gledatelji mogli što više uživati u vozačkim vještinama naših natjecatelja.

MEDALJE I NAGRADE:

Tri prvoplasirana natjecatelja, odnosno natjecateljice po kategorijama dobivaju medalje, dok su novčane nagrade osigurane za prvih pet plasiranih za svaku od kategorija i to:

Seniori, seniorke: 1. - 1000 kn, 2. 700 kn, 3500 kn, 4. 300 kn i 5200 kn

Juniori, juniorke: 1. - 700 kn, 2. 500 kn, 3350 kn, 4250 kn i 5150 kn

Više o utrci možete pročitati na: www.bkgema.hr

Ažurirano ( Petak, 29 Svibanj 2015 09:06 )