• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Revijalna i humanitarna nogometna utakmica u Daruvaru

Tom će prigodom svoje snage odmjeriti tadašnji trećeligaši, igrači koji su 2004./2005. godine doveli Daruvar do 3. nogometne lige i aktualni igrači, sadašnji četvrtoligaši

E-mail Ispis PDF

DARUVAR U subotu 13. lipnja s početkom u 18 sati na igralištu NK Daruvar u Daruvaru, održat će se revijalna, ujedno i humanitarna nogometna utakmica povodom 10. obljetnica ulaska ovog kluba u 3. hrvatsku nogometnu ligu. Tom će prigodom svoje snage odmjeriti tadašnji trećeligaši, igrači koji su 2004./2005. godine doveli Daruvar do 3. nogometne lige i aktualni igrači, sadašnji četvrtoligaši.

Istom prigodom obilježit će se spomen na Gorana Hlebeca, tragično preminulog nogometnog suca i dragog prijatelja igrača i županijske nogometne lige. Svi dobrovoljni prilozi građana koji će se prikupiti na ovoj humanitarnoj utakmici namijenjeni su obitelji Hlebec.

Organizator ovog nogometnog događaja, NK Daruvar, poziva sve ljubitelje nogometa i ljude dobre volje  da dođu navijati te zajedničkim druženjem provedu ugodno subotnje poslijepodne u Daruvaru.

Ažurirano ( Petak, 12 Lipanj 2015 11:05 )