• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


UDRUGA OSOBA OŠTEĆENA SLUHA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE NAJAVLJUJE:

Deaf Party Bijelu bjelovarsku noć u dvorištu Centra za Udruge grada Bjelovara

Cjelovečernja manifestacija održat će se na otvorenom te će se svim gostima ponuditi osvježenje i okrepa. Za svijet gluhih ovo je jako važan događaj, poručuju iz Udruge

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Udruga osoba oštećena sluha Bjelovarsko-bilogorske županije 27. lipnja, u večernjim satima, održava drugu Deaf Party Bijelu (bjelovarsku) noć u dvorištu Centra za Udruge grada Bjelovara.

Tom prilikom uzvraćamo gostoprimstvo drugim Udrugama koje godinama tako jednom godišnje okupljaju gluhe i nagluhe prijatelje s područja naše regije (Zagreb, Split, Osijek i Rijeka), te je prilika kojom se sprječava društvena i socijalna isključenost gluhih osoba kao posebno isključene skupine osoba s invaliditetom nastale zbog komunikativnih barijera.

S druge strane ovom manifestacijom pokušat ćemo prikupiti  sredstva za povećanje društvenih aktivnosti i zajednička druženja i putovanja članova, koja su zasad nedovoljna za sve potrebe.

Cjelovečernja manifestacija održat će se na otvorenom te će se svim gostima ponuditi osvježenje i okrepa. Za svijet gluhih ovo je jako važan događaj, poručuju iz Udruge.

Ažurirano ( Petak, 26 Lipanj 2015 15:09 )