• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Nogometni turnir gradskih i prigradskih naselja u Čazmi

Nakon turnira osigurana je zakuska, nagrade i priznanja za sve ekipe. Zainteresirani najmlađi nogometaši mogu se prijaviti do ponedjeljka 13. srpnja na broj: 098 182 69 61.

E-mail Ispis PDF

ČAZMA Škola nogometa Čazma, u sklopu proslave Dana Grada Čazme, u subotu i nedjelju organizira turnir gradskih i prigradskih naselja.

Turnir za uzraste U-10 i mlađe te U-15 održat će se u subotu, 18. srpnja od 16 do 19:30 sati na Gradskom stadionu u Čazmi i to na dva terena 45x25 s timovima od 6+1 igrač.  Drugoga dana organizira se turnir za seniore. Ovaj dvodnevni turnir poklon je sportaša svome gradu.

– Cilj turnira je masovnost, odnosno uključiti u igru što više djece oba uzrasta (U-15 i U-10).
Ekipe koje se prijave trebaju biti formirane prema mjestu stanovanja, npr. Čazma centar, Čazma M. Novačića, Dereza, Draganac, Dapci i slično. Igrači nastupaju za ekipe sa svojeg područja, osim ako se s istog područja već prijavi neka ekipa. Za svaku ekipu mogu nastupiti najviše dva igrača izvan područja stanovanja, pod uvjetom da ti igrači nemaju ekipe u svom mjestu, npr. ne može igrati neko iz Čazme za drugu ekipu ako Čazma ima prijavljene ekipe!!! U konkurenciji U-15 u svakom trenutku mora biti igrač iz svakog godišta. U igri može biti istovremeno samo jedan igrač rođen 2000. godine.
Za sada su u uzrastu U-15 prijavljene ekipe Draganca i Dabaca i vjerojatno dvije ekipe iz Čazma, čekamo ostale! Od uzrasta U-10 za sada sigurni samo Dapci te molim da se organiziraju ekipe iz Čazme, Draganca i ostali – rekao je Nevijo Birt, voditelj škole nogometa.

Nakon turnira osigurana je zakuska, nagrade i priznanja za sve ekipe. Zainteresirani najmlađi nogometaši mogu se prijaviti do ponedjeljka 13. srpnja na broj: 098 182 69 61.

Ažurirano ( Subota, 11 Srpanj 2015 07:54 )