• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


IRON MAN STRENGHT CHALLANGE 2015. održat će se na bjelovarskom korzu

Riječ je o natjecanju u strongman disciplinama za profesionalce, ali i za amatere. Dakle, na to natjecanje se mogu prijaviti svi koji se žele okušati u tim disciplinama, ali naravno sa puno lakšim težinama od ovih koje će obarati profesionalci.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR IRON MAN STRENGHT CHALLANGE 2015 na bjelovarskom korzu u organizaciji Vilijama Deda održat će se 19. rujna s početkom u 13 sati. Riječ je o natjecanju u strongman disciplinama za profesionalce, ali i za amatere. Dakle, na to natjecanje se mogu prijaviti svi koji se žele okušati u tim disciplinama, ali naravno sa puno lakšim težinama od ovih koje će obarati profesionalci.

Discipline za profesionalce su yoke 320 kg, vuča kamiona od 9 tona, nošenje 3 različitih predmeta, vuča kombija na ruke od 3 tone, dizanje auta i dizanje balvana iznad glave.

– Ja se osobno neću takmičiti jer ću biti organizator i sudac, ali za samo otvorenje pokušat ću povući šleper što još do sada nitko u Hrvatskoj nije napravio – poručuje Vilijam Ded, bjelovarski snagator i organizator ovog takmičenja.

Ažurirano ( Utorak, 18 Kolovoz 2015 18:25 )