• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Prvenstvo Hrvatske u daljinskom jahanju

Natjecanje u daljinskom jahanju održat će se u tri kategorije, odnosno na 40, 60 i 80 kilometara. Sve to odvijat će se na utvrđenim i GPS snimljenim stazama idealnom terenu za konjički sport.

E-mail Ispis PDF

VELIKA PISANICA Konjički savez Bjelovarsko-bilogorske županije domaćin je Prvenstva Hrvatske u daljinskom jahanju za mlade konje koje će se održati u subotu, 26.rujna, u Sportsko-rekreacijskom centru »Kukavica« na području Općine Velika Pisanica.

Natjecanje u daljinskom jahanju održat će se u tri kategorije, odnosno na 40, 60 i 80 kilometara. Sve to odvijat će se na utvrđenim i GPS snimljenim stazama idealnom terenu za konjički sport. Sutrašnje natjecanje počinje u 7 sati, a proglašenje najboljih zakazano je za 16 sati.

Inače, nakon ovog natjecanja Kukavicu u proljeće očekuje i domaćinstvo za prvenstvo Hrvatske u daljinskom jahanju kao generalna proba za šlag na kraju – Balkansko prvenstvo na kojem će se natjecati konjanici iz dvanaest zemalja. Samim time može se reći kako Sportsko-rekreacijski centar Kukavica prerasta u središnje mjesto za daljinsko jahanje u našoj državi.

Ažurirano ( Petak, 25 Rujan 2015 17:40 )