• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


TURISTIČKA ZAJEDNICA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

Pod motom »Otkrijte nas« predstavit će turističke adute županije na Cvjetnom trgu u Zagrebu

Bit će tu i međunarodno poznata Božićna bajka obitelji Salaj, koja za ovogodišnje izdanje priprema niz novih sadržaja i rekordnih gotovo 2 milijuna svjetlećih lampica; zatim bogata i raznolikošću okusa jedinstvena eno-gastronomi ja multikulturalnog bjelovarsko-bilogorskog kraja, koja je ove godine u natječaju za Europsku destinaciju izvrsnosti osvojila titulu finalista EDEN-a

E-mail Ispis PDF

ZAGREB Pod motom »Otkrijte nas« Turistička zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije, uz potporu Hrvatske turističke zajednice, na Cvjetnom trgu u Zagrebu predstavit će turističke adute svoje županije u subotu 3. listopada.

Na 15 štandova Turistička zajednica Bjelovarska-bilogorske županije uz potporu HTZ-a  predstavit će najstariju tradiciju daruvarskog kraja - termalnu ljekovitu vodu i blato vulkanskog porijekla Daruvarskih toplica stasalih na arhitektonskim ostacima rimskog naselja Aquae Balissae; njihove wellness i programe liječenja, rekreacije i zabave.

Bit će tu i međunarodno poznata Božićna bajka obitelji Salaj, koja za ovogodišnje izdanje priprema niz novih sadržaja i rekordnih gotovo 2 milijuna svjetlećih lampica; zatim bogata i raznolikošću okusa jedinstvena  eno-gastronomi ja multikulturalnog bjelovarsko-bilogorskog kraja, koja je ove godine u natječaju za  Europsku destinaciju izvrsnosti osvojila titulu finalista EDEN-a.

Moći ćete se upoznati i s brojnim seoskim turističkim OPG-ovima i izletištima, kao što su primjerice »Na malenom brijegu«, »Vinia«, Romska etno-kuća, Drvena eko­kuća u Marčanima te šarolikom turističkom ponudom Bilogorskog turističkog puta, koji uz agroturizme nudi i jahače i biciklističke rute. Među ostalim, predstavit će se i tradicija vinarstva i pivarstva daruvarskog kraja, te rukotvorine Bilogore i Moslavine.

Ažurirano ( Petak, 02 Listopad 2015 12:21 )