• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


8. sajam poslova u hotelu Central u Bjelovaru

Sajam poslova prilika je za neposredan kontakt između poslodavaca i potencijalnih radnika. Sudjelovanje na Sajmu potiče na aktivnost u traženju posla te omogućava partnerstvo svih dionika na tržištu rada.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Treću godinu za redom Sajam poslova u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Bjelovar organizira u jesenskom terminu. Ovogodišnji Sajam poslova biti će održan 19. listopada 2015. godine u hotelu Central u Bjelovaru u vremenu od 11 do 16 sati.

PROGRAM

11 – 12 Svečano otvorenje 8. Sajma poslova

11 – 16 Predstavljanje poslodavaca, partnera i organizatora putem izložbenih pultova

12:30 – 14 Radionica »Planiraj svoju karijeru«
(HZZ PU Bjelovar, A.K. Miošića 7, 21 dvorana II, 2. kat)

13 – 14 Okrugli stol na temu: »Partnerstvo - razvoj - ljudski potencijali« (mala dvorana)

Sajam poslova prilika je za neposredan kontakt između poslodavaca i potencijalnih radnika. Sudjelovanje na Sajmu potiče na aktivnost u traženju posla te omogućava partnerstvo svih dionika na tržištu rada. Organiziranjem Sajma poslova želimo sve sudionike potaknuti na promišljanje o važnosti ljudskih potencijala, kao preduvjeta za uspješno poslovanje.

Poslodavci, želja nam je da se predstavite na ovogodišnjem Sajmu poslova u Bjelovaru (besplatno korištenje pulta), prezentirate potrebe za ljudskim potencijalima i uvjete rada, potrebe za novim kompetencijama. Sudjelovanje na Sajmu, prigoda je da neposredno prikupite životopise i obavite razgovor s osobama zainteresiranim posloprimcima čime ćete stvoriti korisnu bazu podataka za Vaše sadašnje i buduće potrebe. Na Sajmu poslova imate mogućnost neposrednog kontakta s predstavnicima institucija čija je djelatnost bitna i u vašem poslovanju, moći ćete se upoznati s uvjetima i mogućnošću korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja. Sudjelovanjem u radu Okruglog stola na temu »Partnerstvo - razvoj - ljudski potencijali« imat ćete mogućnost izraziti svoje ideje, potrebe, primjedbe ili potaknuti neke druge teme od zajedničkog interesa.

Nezaposlene osobe, tražitelji zaposlenja, uspostavite neposredan kontakt s poslodavcima, prikupite informacije o poslodavcima kao i potrebama na tržištu rada u RH i zemljama EU-e, procijenite osobne kompetencije prema zahtjevima poslodavaca, pristupite portalu profesionalnog usmjeravanja »E-usmjeravanje« te ispunite »Moj izbor - Upitnik interesa i kompetencija«. Kroz sudjelovanje u radionici »Planiraj svoju karijeru« možete osvijestiti vlastite želje, vrijednosti i kompetencije te razmisliti o kratkoročnim i dugoročnim profesionalnim ciljevima kao i načinima njihova ostvarenja.

Kako se pripremiti za Sajam poslova?

Kako biste od posjeta Sajmu poslova izvukli najveću korist za sebe, potrebno se pažljivo pripremiti. Kao prvo, potrebno je napisati životopis te ponijeti nekoliko preslika, jer će prisutne tvrtke prihvatiti primjerak vašeg životopisa za potrebe daljnjih kontakata i detaljnijih informacija o vašem zvanju, vještinama i sposobnostima te o radnom iskustvu. Pokažite ozbiljnost i zainteresiranost za posao, a prije ulaska na Sajam isključite mobitel, kako biste bili potpuno koncentrirani na kontakte s poslodavcima. Preporučamo vam da budete entuzijastični, prijateljski raspoloženi, pozitivni i iskreni, poručuju organizatori.

KONTAKT ZA DETALJNIJE INFORMACIJE O SAJMU

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Bjelovar

A. Kačića Miošića 7, 43000 Bjelovar

Kontakt osobe:

Klara Čačija, telefon: 043/611-123, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Ivan Hanžek, tel.: 043/611-107, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Ažurirano ( Nedjelja, 18 Listopad 2015 11:03 )