• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NAJAVA 3.TITAN CUP BJELOVAR 2015.

Jedinstveni događaj koji prvenstveno promovira zdrav i sportski život

Glavni cilj projekta je očuvanje i unaprjeđenje zdravlja kroz poticanje na sportska natjecanja i rekreaciju te aktivno korištenje slobodnog vremena, odnosno ponuditi nešto novo, neke nove, originalne i atraktivne discipline fitnessa i bodybuildinga

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR 3.TITAN CUP Bjelovar 2015. je sportska međunarodna manifestacija koja se održava u subotu, 31. listopada, u organizaciji Sportskog  kluba TITAN GYM Bjelovar i Bodybuilding saveza Bjelovarsko-bilogorske županije.

Specifičan sportski događaj u regiji s naglaskom na međunarodna natjecanja te ujedno jedinstveni događaj koji prvenstveno promovira ZDRAV I SPORTSKI ŽIVOT. Specifičnost ovog natjecanja je što će se OBJEDINITI NA JEDNOM MJESTU natjecanja u više različitih disciplina ŽENSKOM FITNESSU, BODYBUILDINGU, CLASSIC BODYBUILDINGU, MUŠKOM I ŽENSKOM PHISIQUE-U i ŽENSKOM BIKINI FITNESSU I BODYFITNESSU na kojem će svi natjecatelji, natjecateljice i općenito fitness entuzijasti IZ ŠIRE REGIJE, a osobito iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Mađarske (koji su najavili svoj dolazak) imati jedinstvenu priliku predstaviti rezultate svojeg cjelogodišnjeg vježbanja i višestrukih odricanja.

Glavni cilj projekta je očuvanje i unaprjeđenje zdravlja kroz poticanje na sportska natjecanja i  rekreaciju te aktivno korištenje slobodnog vremena, odnosno ponuditi nešto novo, neke nove, originalne i atraktivne discipline fitnessa i bodybuildinga.

TITAN CUP osmišljen je kako bi prvenstveno motivirao ljude na  pozitivne promjene životnoga stila kojima mogu očuvati i unaprijediti zdravlje i izgled tijela.

Cijeli događaj biti će sniman i prenošen uživo live streamom na internet brzim satelitskim uploadom.

PROGRAM

SUBOTA, 31. listopada

11:00 – 13:30 Vaganje/mjerenje i registracija

16:00 – 16:30 Sastanak sudaca i sastanak organizacijskog tima

17:00 – 21:00 Polufinale i finale

21:30 – »Winners Banquet« ‐za natjecatelje, počasne goste, sudce i organizacijski tim

Ažurirano ( Nedjelja, 25 Listopad 2015 15:30 )