• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U Daruvaru se otvara Zelena knjižnica energetske učinkovitosti

Cilj otvaranja Zelenih EE knjižnica je bio učiniti stručne publikacije dostupnijima stručnjacima, pripadnicima akademske zajednice, studentima i građanima te i na taj način potaknuti povećanje odgovorno ponašanje pri upotrebi energije kroz primjenu energetski efikasnih mjera kao i obnovljivih izvora energije

E-mail Ispis PDF

DARUVAR Otvorenje Zelene knjižnice energetske učinkovitosti u Pučkoj knjižnici i čitaonica Daruvar, s time se daruvarska knjižnica svrstava u rijetke knjižnice Republike Hrvatske u kojima će se moći dobiti kvalitetne informacije vezane za obnovljive izvore energije te energetsku učinkovitost, te zanimljivo predavanje vezano za bespovratna sredstva za projekte energetske učinkovitosti bit će danas, u srijedu 28. listopada u 17:30 sati.

Zelena EE knjižnica je mjesto, odnosno, polica koja na jednom mjestu obuhvaća sve stručne publikacije i brošure objavljene u sklopu provedbe projekta energetske učinkovitosti, a čini ih dostupnima i u fizičkom obliku, svim zainteresiranima za povećanje energetske efikasnosti kroz primjenu energetski efikasnih mjera kao i obnovljivih izvora energije. 

Cilj otvaranja Zelenih EE knjižnica je bio učiniti stručne publikacije dostupnijima stručnjacima, pripadnicima akademske zajednice, studentima i građanima te i na taj način potaknuti povećanje odgovorno ponašanje pri upotrebi energije kroz primjenu energetski efikasnih mjera kao i obnovljivih izvora energije.

Polica se donirala zajedno s tri kompleta svih publikacija te nije zahtijevala nikakva dodatna financijska sredstva unutar knjižnica u koje je postavljena.

Ažurirano ( Srijeda, 28 Listopad 2015 08:07 )