• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


GRAD ČAZMA RASPISAO NATJEČAJ ZA DONACIJE UDRUGAMA

Za opće dobro!

Donacije su namijenjene razvoju civilnog društva, radu s djecom i mladima te za promicanje obiteljskih vrijednosti, zaštitu okoliša, razvoj obrtništva i gospodarstva, obrazovanje, kulturu i sport, zdravstveno-socijalnu i humanitarnu zaštitu, kao i za rad udruga proisteklih iz Domovinskog rata

E-mail Ispis PDF

ČAZMA U Proračunu Grada Čazme za 2016. godinu planirana su sredstva za donacije udrugama namijenjena za programe i projekte od interesa za opće dobro na području Grada Čazme. Donacije su namijenjene razvoju civilnog društva, radu s djecom i mladima te za promicanje obiteljskih vrijednosti, zaštitu okoliša, razvoj obrtništva i gospodarstva, obrazovanje, kulturu i sport, zdravstveno-socijalnu i humanitarnu zaštitu, kao i za rad udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Ukupni iznos planiranih sredstava za ovu namjenu iznosi 100.000,00 kuna. Svi zainteresirani mogu se informirati na internetskim stranicama Grada Čazme gdje je objavljen Javni natječaj za sufinanciranje programa i projekata udruga za 2016. kao i Pravilnik o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Grada Čazme te sve druge upute za dobivanje donacije.

Više o natječaju možete saznati ovdje.

Ažurirano ( Subota, 13 Veljača 2016 11:20 )