• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


2. MEĐUNARODNA IZLOŽBA VINA "ČAZMANSKI VINOKAP" 23. OŽUJKA

SUPERMARATONCI U TRČANJU I DEGUSTIRANJU

E-mail Ispis PDF

 

ČAZMA - Međunarodna izložba vina, "Čazmanski vinokap" će se po drugi puta održati 23.ožujka 2013. godine. Na izložbi se očekuje sudjelovanje oko 150 izlagača iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja. Organizator je čazmanska Udruga vinogradara i vinara "Čazma", a suorganizatori i pokrovitelji su Grad Čazma, Bjelovarsko-bilogorska županija, Turistička zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije i Turistička zajednica "Moslavina" Čazma te više gospodarskih tvrtki.

Program proglašenja rezultata ocjenjivanja, uz degustacije i prigodan program počinje u subotu 23.03.2013. od 15,00 sati u Motelu "ANA", a u nedjelju će svi posjetitelji Supermaratona tijekom cijelog dana moći degustirati vina na Gradskoj tržnici.

Za potrebe ocjenjivanja potrebno je dostaviti 4 boce vina za bijela i 3 boce za crvena vina za svaki prijavljeni uzorak u 1/1 ili 0,75 l ambalaži, a predikatna i desertna vina u originalnoj ambalaži od 0,2 do 0,75 litara. Za rakije se dostavljaju 2 boce od po 0,5 litara.

Potrebno je također ispuniti prijavni list koji se nalazi na web stranici Grada Čazme. Svaka priložena etiketa i nalijepljena na bocu vina, ulazi u konkurenciju za nagradu "najljepša etiketa i oprema boce". Kotizacija je 50 kn za svaki uzorak vina. Uzorci vina mogu se dostaviti u Motel Ana u nedjelju 10. ožujka 2013. u vremenu od 10 do 21sat.

Program proglašenja rezultata ocjenjivanja, uz degustacije i prigodan program počinje u subotu 23. ožujka od 15,00 sati u Motelu "ANA", a u nedjelju će svi posjetitelji Supermaratona tijekom cijelog dana moći degustirati vina na Gradskoj tržnici. (J.P.)

Ažurirano ( Četvrtak, 07 Veljača 2013 15:46 )