• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


AMERIČKI JAZZ/ROCK BAS GITARIST JEFF BERLIN U HRVATSKOJ!

JEFF BERLIN SPRING BASS SCHOOL

Od 25. do 27. 04. 2013. u Vrsima kraj Zadra

E-mail Ispis PDF

 

Jeff Berlin (rođen 17. siječnja 1953. USA) je američki, iznimno koncertno aktivni, jazz, jazz fusion i progressive rock el. bas gitarist koji već 30 godina u Clearwateru u Floridi vodi The Players School of Music. Legendarni Jaco Pastorius (basist Weather Reporta) rekao je da je Jeff "bolji solist na basu od njega", a basist Geddy Lee ga je opisao kao "najboljega basistu na planetu".

U Jeffovu impresivnom CV-u središnje mjesto imaju njegovi brojni nastupi u formaciji trija s vrhunskim svjetskim glazbenicima kao što su: Frank Gambale (gitara) i Vinnie Colaiuta (bubnjevi), Kazemi Watanabe (gitara) i Bil Bruford (bubnjevi), John Abercrombie (gitara) i Adam Nussbaum (bubnjevi) te ovaj posljednji s azijske turneje sa Scottom Hendersonom (gitara) i Dennisom Chambersom (bubnjevi).

ŠKOLA uključuje teoretska i praktična predavanja, vježbe, demonstracije, razgovore i završni koncert te komforni smještaj s vrhunskom prehranom.

Podrobnije informacije na stranicama xxxbass.freshcreator.com i mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript kao i izravno preko 091-1911920 (Boris Brčić).

Ažurirano ( Nedjelja, 24 Veljača 2013 21:52 )