• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


10. MEĐUNARODNI UDARALJKAŠKI TJEDAN

KONCERTNI I KROZ MAJSTORSKE TEČAJE EDUKACIJSKI

U bjelovarskom Domu kulture nastupiti će solisti i ansambli iz Tajvana, Bugarske, Poljske, Koreje, Rumunjske, Japana, USA, Belgije, Slovenije, Italije i Hrvatske.

E-mail Ispis PDF

Bjelovar će od 15.-19. siječnja ponovo biti svjetsko središte udaraljkaške umjetnosti i sigurno najživlji grad u Hrvatskoj.

10. Međunarodni udaraljkaški tjedan i ove će godine okupiti 50-tak izvođača raznovrsnih programa. Uz odlične izvedbe nudi i puno dobre zabave te nerijetko sudjeluju i posjetioci. Festival, koji osim koncertne, pruža i edukacijsku notu kroz majstorske tečaje, promovira soliste i ansamble, nacionalne programe kao i tematske večeri, potiče suradnju na samome festivalu organizirajući zajedničke nastupe izvođača, jednako je omiljen i cijenjen od struke kao i publike.

Do sada je nastupilo preko 400 izvođača iz 21 zemlje, a na ovogodišnjem će izdanju u bjelovarskom Domu kulture nastupiti solisti i ansambli iz Tajvana, Bugarske, Poljske, Koreje, Rumunjske, Japana, USA, Belgije, Slovenije, Italije i Hrvatske. Svi koncerti, od utorka do Gala završnice u subotu, počinju u 19:30 sati. Prodaja ulaznica po cijeni od 30 kuna u glazbenoj školi ili prije koncerta na ulazu dvorane.

"Zajedno u ritmu", zajedno u jedinstvenom vrhunskom događaju!

Organizator je Glazbena škola Vatroslava Lisinskog Bjelovar.

Ažurirano ( Utorak, 15 Siječanj 2013 23:32 )