• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PODJELA KOMPLETA BILJEŽNICA ZA UČENIKE IZ OBITELJI KOJE PRIMAJU ZAJAMČENE MINIMALNE NAKNADE

BESPLATNE BILJEŽNICE ZA 137 UČENIKA

– Naša stranka je odlučila da se ove godine uključimo u ovu akciju s obzirom da je nova školska godina pred vratima, i da je svaka pomoć dobrodošla. – rekla je predsjednica ABB-a Zdenka Henc

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Pred nama je početak nove školske godine. I dok se neka djeca vesele povratku u školske klupe, a druga druženju s prijateljima, to je razdoblje stresno za roditelje ponajviše stoga što su pred njima veliki troškovi kad je u pitanju nabavka novih udžbenika, bilježnica i svih ostalih školskih potrepština. Pogotovo kada je riječ o obiteljima koje se nalaze u nepovoljnijoj financijskoj situaciji.

Tim povodom je Akcija Bjelovarsko-bilogorska – ABB – povodom nove školske godine, u utorak 2. rujna u dvorani Centra udruga grada Bjelovara, organizirala podjelu kompleta bilježnica za učenike iz obitelji koje primaju zajamčene minimalne naknade.

– Naša stranka je odlučila da se ove godine uključimo u ovu akciju s obzirom da je nova školska godina pred vratima, i da je svaka pomoć dobrodošla. Donijeli smo odluku da ćemo kupiti bilježnice za 137 osnovnoškolaca, prema razredu koji pohađaju. – rekla je predsjednica ABB-a Zdenka Henc.

Ažurirano ( Utorak, 02 Rujan 2014 21:10 )