• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPĆENJE U SVEZI OPĆE BOLNICE BJELOVAR IZ GRADSKE ORGANIZACIJE ORaH-a BJELOVAR KOJE POTPISUJE DR.SC. DRAGUTIN HUBAK, POVJERENIK ZA BJELOVAR, PRENOSIMO U CIJELOSTI

BJELOVARSKA BOLNICA I NJEZINI LIJEČNICI GODINAMA SU BILI UZOR RADA I ODGOVORNOSTI

Pozivamo mjerodavne da učine dodatne napore kako naši sugrađani liječnici ne bi napuštali svoja radna mjesta u Bjelovaru – stoji u priopćenju

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Povodom novinskih napisa i objave u elektronskim medijima problematike u svezi Opće bolnice u Bjelovaru (nepravilnosti u radu, smjenjivanje sanacijskog ravnatelja i odlazak liječnika) izražavamo zabrinutost za nastalo stanje te pozivamo sve odgovorne da riješe nastale probleme na zadoljstvo svih pacijenata.

Bjelovarska bolnica i njezini liječnici godinama su bili uzor rada i odgovornosti u pružanju zdravstvenih usluga, na ponos svih žitelja Grada Bjelovara i šire. Takvu  bjelovarsku bolnicu želimo  i  dalje.

Odlazak liječnika iz naše bolnice i najave njihovih odlazaka, o čemu u posljednje vrijeme čitamo i slušamo, nije prihvatljiv trend.

Pozivamo mjerodavne da učine dodatne napore kako naši sugrađani liječnici  ne bi napuštali svoja radna mjesta u Bjelovaru.

Dr.sc. Dragutin Hubak

Povjerenik Gradske organizacije ORaH-a Bjelovar

Ažurirano ( Petak, 03 Listopad 2014 12:57 )