• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPĆENJE BJELOVARSKOG HSLS-a PRENOSIMO U CIJELOSTI

HREBAK POHVALIO GRADONAČELNIKA KORUŠCA

S gradonačelnikom smo često vodili žestoke rasprave, mnogo puta smo kritizirali aktualnu vlast za loše poteze, međutim promjenom odluke i shvaćanjem da je sigurnost građana bitnija od svakodnevnih političkih prepucavanja, gradonačelnik je poslao dobru poruku da svaka inicijativa koja ima za cilj povećanje sigurnosti građana mora postati prioritet, makar ju predloži i oporba – stoji u priopćenju koje potpisuje Hrebak

E-mail Ispis PDF

Potaknuti nedavnom izjavom gradonačelnika grada Bjelovara gospodina Antuna Korušeca u jednom dnevnom listu, u kojem je najavio da će se ipak graditi kružni tok na križanju južne obilaznice i Malih Sredica, odlučili smo pohvaliti ovakvu njegovu odluku.
Naime, nezavisna građanska inicijativa stanovnika Malih Sredica prikupila je tijekom nekoliko mjeseci preko 1500 potpisa građana koji su tražili izgradnju kružnog toka na navedenom mjestu radi povećanja sigurnosti sudionika u prometu i smanjenja broja prometnih nesreća. Gradski HSLS je podržao navedenu građansku inicijativu te zajedno s njima inzistirao na izgradnji kružnog toka kroz naše javne istupe, kao i istupe gradskih vijećnika iz redova HSLS-a.
Iako je u početku gradska vlast šutila na ovu inicijativu, čak je i osporavala, drago nam je da je gradonačelnik ipak promijenio svoju odluku i odlučio da se ide u rekonstrukciju navedenog raskrižja.
S gradonačelnikom smo često vodili žestoke rasprave, mnogo puta smo kritizirali aktualnu vlast za loše poteze, međutim promjenom odluke i shvaćanjem da je sigurnost građana bitnija od svakodnevnih političkih prepucavanja, gradonačelnik je poslao dobru poruku da svaka inicijativa koja ima za cilj povećanje sigurnosti građana mora postati prioritet, makar ju predloži i oporba.
Gradski HSLS i dalje će biti konstruktivna oporba, osluškivati ćemo probleme građana, oštro kritizirati vlast za nečinjenje ili pogrešne poteze, ali i dalje ćemo pohvaliti svaki potez koji će ići u korist daljnjeg razvoja našeg grada.

Predsjednik GO HSLS-a Bjelovar:
Dario Hrebak

Ažurirano ( Nedjelja, 19 Listopad 2014 19:17 )