• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPĆENJE ZA MEDIJE ŽUPANIJSKOG ODBORA HDZ-A BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

HDZ POZDRAVLJA INICIJATIVU ZA »OTKOS 10«

No, ne možemo se oteti dojmu da se ova posljednja inicijativa, koja se događa dva mjeseca prije predsjedničkih izbora, provodi u svrhu predizborne promidžbe aktualnog predsjednika – stoji u priopćenju

E-mail Ispis PDF

GRUBIŠNO POLJE Iz Grubišnoga Polja, odakle je i krenula operacija OTKOS 10, Hrvatska demokratska zajednica zalaže se za dostojno vrednovanje Domovinskog rata i navedene operacije. Članovi i dužnosnici stranke, te braniteljske udruge našeg područja više puta su tražile ustanovljenje spomen-medalje »OTKOS 10« od državnih institucija odnosno predsjednika države, i to u više navrata od predsjednika Mesića, a i od predsjednika Josipovića 9. srpnja 2012. godine. Sve naše inicijative redovito su završavale u uredu predsjednika bez ikakvih rezultata.

Zato HDZ pozdravlja svaku inicijativu kojom se nastoji ishoditi priznavanje ove oslobodilačke operacije i ustanovljavanje medalje »OTKOS 10« čime bi se ovu prvu vojno-redarstvenu operaciju izjednačilo sa operacijama BLJESAK i OLUJA, međutim ne možemo se oteti dojmu da se ova posljednja inicijativa, koja se događa dva mjeseca prije predsjedničkih izbora, provodi u svrhu predizborne promidžbe aktualnog predsjednika.

Ažurirano ( Subota, 01 Studeni 2014 14:21 )