• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


SVEČANA SJEDNICA U POVODU 25. OBLJETNICE OSNUTKA HDZ-A BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

KARAMARKO: HDZ U ŽUPANIJI SVE JE JAČI I STABILNIJI

Što će najbolje pokazati i predstojeći predsjednički izbori – nadodao je predsjednik HDZ-a uoči svečane sjednice

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Predsjednik Tomislav Karamarko sudjelovao je sinoć na svečanoj sjednici u povodu 25. obljetnice osnutka HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije. Uoči početka sjednice, Karamarko je naglasio da je HDZ u županiji sve jači i stabilniji, što će najbolje pokazati i predstojeći predsjednički izbori.

Karamarko se u govoru, među ostalim, osvrnuo na katastrofalnu gospodarsku politiku SDP-ove vlade, Hrvatsko je gospodarstvo upropašteno! I to je jedini rezultat SDP-ove vlade. Europska komisija je prije nekoliko dana pokazala što misli o njihovoj politici koja se svodi samo na izmišljanje novih poreza. Uplatili smo 5.8 milijardi u fondove EU-a, a povukli smo 4.5. Zašto u cijelome svom mandatu nisu smislili način da vrijednim poduzetnicima pomognu u razvoju i otvaranju radnih mjesta? Došli su na vlast s rukama u džepovima i samo dijelili sinekure. To je razlog!

Predsjednik HDZ-a je istakao da nas neće pokolebati SDP-ove lažne ankete koje su samo u funkciji obeshrabrivanja naših birača. Svaki put kad su rekli da ćemo izgubiti –  mi smo pobijedili!  Zadnji primjer je Sisačko-moslavačka županija, gdje su predviđali da će Vidović dobiti s osam posto razlike, a naš je Žinić pobijedio sa 16 posto. Mi u ovom trenutku vodimo sa 16 do 20 posto razlike pred SDP-om.

Čovjek koji je obećao da će »Hrvatska biti crvena«, nije zaslužio sjediti na Pantovčaku. Imamo odličnu predsjedničku kandidatkinju. Vidimo da nema ravnopravan status u pojedinim medijima i na sve je se načine pokušava obezvrijediti. Nakon toga slijede i parlamentarni izbori. To je vrijeme za konačni obračun s nesposobnošću. Moramo osigurati kvalitetne uvjete našoj djeci da ostanu živjeti i raditi u Hrvatskoj.

Ažurirano ( Subota, 08 Studeni 2014 19:59 )