• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


BJELOVARČANI PONOVO RAZGRABILI MANDARINE U SKLOPU AKCIJE »SPASIMO NERETVANSKU MANDARINU«

KORISNICI DOMA ZA STARIJE I NEMOĆNE TE DJECA GRADSKOG VRTIĆA DOBILI MANDARINE

Proizvođači su darivali korisnike Doma za psihički bolesne odrasle osobe te djecu Gradskog dječjeg vrtića koji su im zahvalili pjesmom

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Podružnica HNS-a Bjelovar ponovno je jučer, 20.studenog, u suradnji sa koalicijskim partnerima ABB-om  i HSU-om organizirala prodaju neretvanskih mandarina.

Zbog velikog odaziva građana na prošlotjednu akciju proizvođači mandarina iz Opuzena ponovno su u organizaciji podružnice HNS-a Bjelovar i Jasne Višnjević, predsjednice HNS-a Bjelovar i zamjenice gradonačelnika Bjelovara Bjelovarčanima omogućili kupnju prvoklasne domaće mandarine.

Građani su od ranog jutra stali u red te u svega par sati pokupovali 10 tona jučer ubrane prvoklasne mandarine po cijeni od 3 kune za kilogram.

U velikoj nacionalnoj akciji »Spasimo neretvansku mandarinu« građani Bjelovara ponovno su iskazali interes za plodove i rad naših proizvođačima koji su zbog sankcija EU protiv Rusije i zabrane izvoza dovedeni do ruba egzistencije

Proizvođači su darivali korisnike Doma za psihički bolesne odrasle osobe te djecu Gradskog dječjeg vrtića koji su im zahvalili pjesmom.

Grad Bjelovar je za ovu  priliku osigurao besplatna parkirna mjesta.

Ažurirano ( Petak, 21 Studeni 2014 11:24 )