• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPĆENJE HSP PODRUŽNICE BJELOVAR

TOMISLAV MIŠKULIN PREDSJEDNIK MLADEŽI HSP BJELOVAR

Mladež HSP podružnice Bjelovar je ogorčena i razočarana stanjem u Gradu Bjelovaru, jer je većina članova bez posla, a strašno su tužni što su njihovi prijatelji masovno krenuli napuštati Hrvatsku u nadi da u drugim zemljama zarade za život – stoji u priopćenju

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Osnivačiki Zbor mladeži HSP-a za grad Bjelovar održan je 25. studenoga 2014. godine u stranačkoj prostoriji u Bjelovaru. Skupštini su osim članova mladeži HSP-a prisustvovali Josip Rihtarić,  predsjednik podružnice HSP Bjelovar i dopredsjednik podružnice Jozo Butorac, te Zvonko Mlakić, povjerenik HSP-a Bjelovarsko-bilogorske županije. Sjednicu je vodila i njome predsijedala Gabrijela Rihtarić, predsjednica mladeži HSP-Bjelovarsko-bilogorske županije.

Odlukom članova za predsjednika mladeži HSP-a Bjelovar izabran je Tomislav Miškulin, a za tajnika Tomas Tomaš.

Mladež HSP podružnice Bjelovar je ogorčena i razočarana stanjem u Gradu Bjelovaru, jer je većina članova bez posla, a strašno su tužni što su njihovi prijatelji masovno krenuli napuštati Hrvatsku u nadi da u drugim zemljama zarade za život. Na sastanku je provedena rasprava te je odlučeno da će mladež uputiti priopćenje o stanju u gradu Bjelovaru i o programskim smjerenicama rada.

Svi zainteresirani simpatizeri HSP-a mogu navratiti u stranačku prostoriju u Bjelovar, Masarykova 8, svaki utorak u vremenu od 18 do 20 sati, te se informirati o radu Stranke, a ako žele mogu se i učlaniti u HSP.

Bog i Hrvati!

Josip Rihtarić

predsjednik HSP podružnice Bjelovar

Ažurirano ( Srijeda, 26 Studeni 2014 18:57 )