• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


AKTIVISTI ŽIVOG ZIDA PRIKUPLJAJU POTPISE PODRŠKE ZA SVOG PREDSJEDNIČKOG KANDIDATI

I BJELOVARČANI POTPISUJU ZA IVANA VILIBORA SINČIĆA NAJMLAĐEG PREDSJEDNIČKOG KANDIDATA

U Bjelovaru prikupljanje potpisa organizirao je Nenad Rajn, aktivist udruge Živi zid koja se bavi glavnim pitanjem, prema njegovim riječima, a to je opstanak hrvatskih građana, odnosno s pitanjem deložacija i ovrha koje nam svima prijete

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Još danas i sutra i u Bjelovaru možete dati potpis podrške Ivanu Viliboru Sinčiću najmlađem kandidatu za Predsjednika Republike Hrvatske u njezinoj povijesti. Iako već javljaju iz Živog zida, čiji je on kandidat, da imaju preko 10000 potpisa, a što je i dovoljno, isto tako poručuju da trebaju još dodatnih, kako bi se reklo rezervnih, jer su možda neki duplo potpisali pa su samim time ne važeći. Potpis u Bjelovaru možete dati danas do 16 sati, i sutra od 9 do 16 sati i to ispred Zagrebačke banke na korzu.

U Bjelovaru prikupljanje potpisa organizirao je Nenad Rajn, aktivist udruge Živi zid koja se bavi glavnim pitanjem, prema njegovim riječima, a to je opstanak hrvatskih građana, odnosno s pitanjem deložacija i ovrha koje nam svima prijete.

– Mi možemo deložacije odgoditi, ali ne možemo ih spriječiti. Kako bi smo to mogli, moramo politički djelovati. Zato ćemo uskoro osnovati i političku stranku Živi zid. Danas se borimo s velikom cenzurom, manipulira se građanima nebitnim stvarima, »baca se kost« narodu kako bi se narod imao sa čime baviti – kaže Rajn.

Ažurirano ( Petak, 05 Prosinac 2014 11:24 )