• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PREDSJEDNIČKI KANDIDAT PROF. DR. SC. MILAN KUJUNDŽIĆ PREDSTAVIO JE SVOJ IZBORNI PROGRAM NOVA HRVATSKA BJELOVARČANIMA U HOTELU CENTRAL

PUNA ISTINA O SVEMU ŠTO SE DOGAĐALO JUČER I DANAS

Osigurajte budućnost sebi kao radnicima, sebi kao umirovljenicima i nadasve svojoj djeci. Ne dopustite da vas varaju špijunske, podzemne političke klase koje vladaju sada Hrvatskom, poručio je predsjednički kandidat Kujundžić

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Predsjednički kandidat prof. dr. sc. Milan Kujundžić predstavio je svoj izborni program Nova Hrvatska Bjelovarčanima u Hotelu Central u srijedu, 10. prosinca, u Bjelovaru.

Nova Hrvatska predstavlja viziju i temeljne odrednice za vođenje nove državne politike koja će otvoriti put za izlazak iz teške i duboke krize u kojoj se nalazi hrvatska država i hrvatski narod, te omogućiti stabilnije odnose i bolju suradnju na međunarodnom planu.

Moja je poruka Bjelovarčanima i svim Hrvatima – izađite na izbore, ne dopustite daljnje propadanje Hrvatske. Osigurajte budućnost sebi kao radnicima, sebi kao umirovljenicima i nadasve svojoj djeci. Ne dopustite da vas varaju špijunske, podzemne političke klase koje vladaju sada Hrvatskom, poručio je predsjednički kandidat Kujundžić.

– Večeras ću reći sutra, večeras ću reći Nova Hrvatska, a to znači puna istina o svemu što se događalo jučer i danas. Znači, žestoka borba protiv korupcije, kriminala koji se odgađao. Što u činiti u demografskom smislu, što učiniti u smislu uređenja države. Novi ustav, novi izborni zakon… Što učiniti sa socijalnom zaštitom, s gladnom i siromašnom djecom, s obiteljima koje su pred ovrhom… Što učiniti kako pokrenuti drvnu i metalnu industriju, energetiku… Što učiniti s pozicioniranjem Hrvatske u međunarodnoj zajednici… Što učiniti s odnosnom Hrvatske prema susjedima… I nadasve kako Hrvatsku osloboditi od onih koji su nas okupirali. To mogu samo slobodni ljudi – rekao je predsjednički kandidat Kujundžić odgovarajući na postavljeno pitanje koje će naglaske izbornog programa predstaviti Bjelovarčanima.

Ažurirano ( Subota, 13 Prosinac 2014 11:33 )