• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


FACEBOOK AKCIJA:

IDU IZBORI, SAKRIJ BAKI OSOBNU

Namjera akcije prilično je jasno objašnjena nazivom stranice, a u opisu stoji: »Idu izbori. Treba spašavati državu. Sakrij baki osobnu! Šalji dalje. Nije lanac sreće već način spašavanja države!«

E-mail Ispis PDF

Prije nekoliko dana na Facebooku je osvanula stranica nazvana »Idu izbori, sakrij baki osobnu«, kojoj popularnost ubrzano raste, piše Index.hr.

Namjera akcije prilično je jasno objašnjena nazivom stranice, a u opisu stoji: »Idu izbori. Treba spašavati državu. Sakrij baki osobnu! Šalji dalje. Nije lanac sreće već način spašavanja države!«. Također, u jednom od komentara autor je malo detaljnije pojasnio svoju ideju: »Prema posljednjem popisu stanovništva, u Republici Hrvatskoj živi 758.633 osoba u dobi od 65 godina naviše. S obzirom na to kako određeni broj starijih ljudi po automatizmu i inerciji glasa za dvije najveće stranke koje se stalno izmjenjuju, cilj je potaknuti mlade ljude kojih ima 1,089.520 na kritičko razmišljanje i djelovanje. Svaka akcija za spašavanje države je dobro došla«.

Također, ideja je prije dva dana nadograđena i akcijom »Skrivanje osobnih iskaznica«, zakazanom, naravno, za 28. prosinca. Možete joj se priključiti ovdje.

Ažurirano ( Nedjelja, 14 Prosinac 2014 18:50 )