• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ANTUN BOROŠ IZAŠAO IZ HSLS-a

Kap koja je prelila čašu je prisutnost Darinka Kosora u stožeru u kojem se urlikalo kao da ćemo sutra u novi rat. Tko je napao ostalo mi je malo nejasno ali i to će mi vjerojatno objasniti u slijedećih 14 dana – napisao je na svom facebook profilu bivši HSLS-ovac Boroš

E-mail Ispis PDF

DARUVAR Antun Boroš, poznati Daruvarčanin koji je bio dva mandata predsjednik LS-a Daruvar, i dva manda vijećnik u Gradskome vijeću Grada Daruvara. Nakon što se ugasio u LS, u Gradsko vijeće po drugi puta ulazi kao nezavisni gradski vijećnik na listi SDP-a. Ušao je u HSLS kada je Kosor razvrgnuo koaliciju sa HDZ-om u Daruvaru, danas nakon pet godina članstva u HSLS-u podnio je zahtjev za brisanjem članstva u HSLS-u.

– Eto danas sam obavio ono za što se već dugo spremam. Predao ostavku na članstvo u HSLS-u. Kap koja je prelila čašu je prisutnost Darinka Kosora u stožeru u kojem se urlikalo kao da ćemo sutra u novi rat. Tko je napao ostalo mi je malo nejasno ali i to će mi vjerojatno objasniti u slijedećih 14 dana – napisao je na svom facebook profilu bivši HSLS-ovac Boroš.

– Razlog mojeg izlaska iz stranke je moje uvjerenje da se stranka ne ponaša u skladu s liberalnim svjetonazorom i da je apsolutno izdala sve ono za što se Vlado Gotovac zalagao te da skuplja mrvice na političkoj sceni Hrvatske kako bi nahranila gladni ego pojedinaca. Iako se smatram već bivšim članom želim vam povratak na istinski liberalni put – stoji u mailu koji je Boroš poslao u centralu HSLS-a.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 29 Prosinac 2014 16:33 )