• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Kandidati s nezavisne liste građana za članove mjesnog odbora Stjepan Radić pozivaju na tribinu

Nositelj liste je Željko Pavleković pod rednim brojem 3., a članovi liste su: Dražen Žagi, Vesna Đunđek, Snježana Srdić, Darko Đunđek, Boris Beketić, Goran Pauška Stjepan Kos, Vesna Oltra

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Kandidati s nezavisne liste građana za članove mjesnog odbora Stjepan Radić i pristaše koji ih podupiru okupili su se jučer, 7. siječnja, u caffe baru Speed. Kako bi iskazao svoju podršku listi kandidata, okupljenima u Speedu pridružio se je i Damir Bajs župan Bjelovarsko-bilogorske županije.

Nositelj liste je Željko Pavleković pod rednim brojem 3., a članovi liste su: Dražen Žagi, Vesna Đunđek, Snježana Srdić, Darko Đunđek, Boris Beketić, Goran Pauška Stjepan Kos, Vesna Oltra. Izbori za mjesne odbore održat će se 18. siječnja. Prije izbora članovi mjesnog odbora Stjepan Radić organiziraju 13. siječnja javnu tribinu o programu i planovima za oporavak njihovog mjesnog odbora. Tribina će se održati u mjesnom domu Stjepan Radić. Kandidati s nezavisne liste pozivaju sve stanovnike ovog mjesnog odbora da posjete tribinu i s kandidatima ove nezavisne liste porazgovaraju te popiju kavu.

Ažurirano ( Četvrtak, 08 Siječanj 2015 13:19 )