• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPĆENJE HSP AS BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE:

Predsjednik frakcije pravaša »pobjedu hrvatskog naroda« prisvaja kao svoju

Zato gospodine Srb tu vašu izjavu smatramo nedoličnom i smatramo da se trebate ispričati hrvatskom narodu i žiteljima Bjelovarsko-bilogorske županije – stoji u priopćenju koje potpisuje Zoran Đosić, a koje prenosimo u cijelosti

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR HSP AS Bjelovarsko-bilogorske županije želi čestitati novoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović, želimo se zahvaliti svim našim članovim, simpatizerima i žiteljima Bjelovarsko-bilogorske županije koji su dali svoj glas novoj predsjednici.

Osvrnuli bi se i na izjavu predsjednika HSP-a gospodina Danijela Srba koji je rekao da su glasovi njegovog HSP-a bili odlučujući za izbor Kolinde Grabar-Kitarović za predsjednicu i da bi bez njihovih glasova pobjeda bila nemoguća.

Da je gospođa Kolinda Grabar-Kitarović u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji pobijedila zbog glasova njegovog HSP-a. Mi u HSP AS Bjelovarsko-bilogorske županije ne možemo se složiti s tom izjavom gospodina Srba.

Pobjedi Kolinde Grabar Kitarovic u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji doprinijeli su svi žitelji županije koji su svoj glas odlučili dati njoj, pa tako i članovi njegovog HSP-a.

Ne možemo shvatiti kako jedan čovjek, još k tome predsjednik pravaške stranke, može pobjedu hrvatskog naroda, hrvatskih državljana prisvajati kao svoju.

Zato gospodine Srb tu vašu izjavu smatramo nedoličnom i smatramo da se trebate ispričati hrvatskom narodu i žiteljima Bjelovarsko-bilogorske županije.

A da vas podsjetimo jer ste zaboravili, gospođa Kolinda Grabar-Kitarović imala je 32.000 glasova vise od Ive Josipovica, a vas HSP-e nema ni približno toliko članova pa da bi mogli pobjedu prisvajati sebi.

HSP AS Bjelovarsko-bilogorske županije još jednom čestita novoj predsjednici i zahvaljujemo se svim našim članovima i žiteljima naše županije koji su svoj glas dali Kolindi Grabar-Kitarović.

HSP AS Bjelovarsko-bilogorske županije

Zoran Đosić

Ažurirano ( Srijeda, 14 Siječanj 2015 19:02 )