• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPĆENJE HSP-a PODRUŽNICE BJELOVAR

HSP spreman za nedjeljne mjesne izbore u Gradu Bjelovaru

Ovim putem pozivamo građane Plavnica Gornjih, Stančića i Brezovca da iziđu na te izbore, daju nam potporu, te da zajednički promijenimo stanje u vašem mjesnom odboru – stoji u priopćenju koje prenosimo u cijelosti

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Izbori za Vijeća mjesnih odbora Grada Bjelovara održavaju se u nedjelju 18. siječnja.

Hrvatska stranka prava (HSP) podružnica Bjelovar predala je liste kandidata HSP za Mjesne odbore (M.O) Plavnice Gornje ,Stančiće i Brezovac.

Završne izborne aktivnosti održane su u utorak na radnoj sjednici HSP-a održanoj u Centru udruga Bjelovar. Sjednici  su prisustvovali  svi zainteresirani građani  M.O u kojima HSP izlazi na izbore. Prisutnima su se predstavili nositelji lista HSP-a ,te su pojedinačno predstavili  plan i program za svoj M.O.

  • Nositelj liste HSP za M.O  Plavnice Gornje je Josip Rihtarić.
  • Nositelj liste HSP za M.O Brezovac je Mario Šoštarić.
  • Nositelj liste HSP za M.O Stančići je Josip Janušić.

U svojim izlaganjima svi navedeni nositelji lista HSP su istaknuli važnost ovih izbora ,jer smatraju da bi M.O trebali biti kreatori razvoja i boljitka Grada Bjelovara. U prostorima mjesnih odbora nužno je  dopustiti razne društvene aktivnosti,u kojima bi mogli svoje vrijeme provoditi i mladi i stari. Treba im dopustiti da sami kreiraju razna događanja u svojim M.O.

Kroz Vijeća M.O građani bi mogli ukazivati na razne probleme koji ih muće u svom odboru, a isto tako mogli bi i nuditi riješenja za boljitak. Da bi se poboljšala stanje u svim M.O potrebni su sposobni i kvalitetni ljudi.Baš zbog toga HSP je predložio svoje najkvalitetnije kandidate  kojima je jedini interes raditi za boljitak svog M.O. Naši kandidati upoznati su sa svom problematikom u njihovim M.O i imaju pripremljene programe i riješenja za iste.

Ovim putem pozivamo građane Plavnica Gornjih, Stančića i Brezovca da iziđu na te izbore, daju nam potporu, te da zajednički promijenimo  stanje u  vašem  mjesnom odboru.

NOVIM SNAGAMA ZA BOLJE SUTRA!

HSP podružnica Bjelovar

Ažurirano ( Četvrtak, 15 Siječanj 2015 12:10 )