• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPĆENJE GO HSLS-a BJELOVAR

Zatvoreno dopisništvo Večernjeg lista! Zašto Bjelovar više nikome nije medijski zanimljiv?

Predlažemo gradonačelniku grada Bjelovara da se obrati upravi Večernjeg lista sa zamolbom da još jednom razmisle o smislu donošenja ovakvog poteza – stoji u priopćenju koje potpisuje Dario Hrebak, a koje prenosimo u cijelosti

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Bjelovarski HSLS neugodno je iznenadila vijest o zatvaranju dopisništva Večernjeg lista u Bjelovaru i otpuštanju novinara i svih drugih djelatnika u dopisništvu, bez ikakve najave i obrazloženja. Kod svih nas, dugogodišnjih čitatelja Večernjeg lista ne samo grada Bjelovara već i Bjelovarsko bilogorske županije ova vijest stvorila je veliko negodovanje i nezadovoljstvo.

Bjelovarsko dopisništvo godinama je gradilo reputaciju neovisnog medija na koje se nikako nije moglo utjecati, a obrađivali su često i teme kojima se u pozitivnom smislu o našem gradu nerijetko moglo čuti i u najudaljenijim dijelovima naše domovine.

Predlažemo gradonačelniku grada Bjelovara da se obrati upravi Večernjeg lista sa zamolbom da još jednom razmisle o smislu donošenja ovakvog poteza, a nama svima ostaje da se zapitamo nakon gašenja dopisništva HRT-a i Večernjeg lista u Bjelovaru zašto grad Bjelovar više nikome nije medijski zanimljiv!?

Ažurirano ( Četvrtak, 15 Siječanj 2015 12:50 )