• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPĆENJE GRUPE GRAĐANA S NEZAVISNE LISTE, ČIJI JE NOSITELJ ŽELJKO PAVLEKOVIĆ, ZA ČLANOVE VIJEĆA MJESNOG ODBORA STJEPAN RADIĆ

Odlučite tko će vas zastupati u stvaranju boljih životnih uvjeta u vašoj ulici, kvartu…

Poštovani građani izađite na izbore u nedjelju 18. siječnja i dajte svoj glas nezavisnoj listi pod rednim brojem 3 te podržite nezavisne kandidate u namjeri oporavka i revitalizacije mjesnog odbora Stjepan Radić – stoji u priopćenju koje prenosimo u cijelosti

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Poštovani građani, u nedjelju 18. siječnja od 7 do 19 sati održat će se izbori za predstavnike naše mjesne zajednice, Stjepan Radić.

Grupa građana: Željko Pavleković, nositelj nezavisne liste, i nezavisni članovi liste: Vesna Đunđek, Marina Oltra, Snježana Srdić, Boris Beketić, Goran Pauška, Stjepan Kos, Dražen Žagi i Darko Đunđek kandidati su nezavisne grupe građana, lista pod rednim brojem 3.

Zašto su ovi izbori važni?

Zato što vi, članovi mjesne zajednice, odlučujete tko će vas zastupati u stvaranju boljih životnih uvjeta u vašoj ulici, kvartu ili mjesnoj zajednici.

Zašto je potrebno izaći na izbore za vijeća mjesnih odbora?

Građani koji žele aktivno sudjelovati u kreiranju i razvoju mjesne zajednice izlaze na birališta i svojim glasom odlučuju tko će ih zastupati u ostvarivanju dogovorenih zahtjeva i potreba.

Zašto trebamo dati svoj glas nezavisnoj listi grupe birača kojoj je nositelj Željko Pavleković (lista broj 3)?

Jer kandidati na listi broj 3 imaju energiju i iskustvo u osmišljavanju i provođenju projekata, odlučni su i imaju podršku župana Damira Bajsa i nezavisnih gradskih i županijskih vijećnika.

Koji su naši planovi i prioriteti?

1. Otvaranje mjesnog odbora za građane i uključivanje građana u rad mjesnog odbora. Redoviti sastanci građana s predsjednikom i članovima mjesnog odbora.

2. Svakodnevno korištenje prostora mjesnog odbora za programe edukacija, kulture, sporta, plesa, gastronomije, zabave, radionice, tečajeve i još mnogo toga).

3. Doprinijet realizaciji projekta Sportsko rekreacijskog centra sa natkrivenim bazenom, sportskim terenima i uređenjem zelene zone uz kanal prema Plavnicama.

4. Uređenje ulica, nogostupa i dječjih igrališta kroz korištenje fondova uključujući i zgradu mjesnog odbora, u suradnji s Gradom Bjelovarom i Bjelovarsko bilogorskom županijom.

Poštovani građani izađite na izbore u nedjelju 18. siječnja i dajte svoj glas nezavisnoj listi pod rednim brojem 3 te podržite nezavisne kandidate u namjeri oporavka i revitalizacije mjesnog odbora Stjepan Radić.

U koliko želite izaći na ove izbore a niste u mogućnosti jer  vam je zbog bolesti ili starosti teško hodati pozovite telefonom naše volontere koji će vas prevesti autom do mjesnog odbora Stjepan Radić. 098/239 405, 098/377 075 ili 091/30 89 569.

Ažurirano ( Četvrtak, 15 Siječanj 2015 16:14 )