• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPĆENJE BJELOVARSKOG HSP-a

HSP Plavnice Gornje još jači i snažniji

S ponosom možemo reći da se u Plavnicama Gornjim čuje pravaški glas. Nakon izviješća uslijedio je izborni postupak biranja novog vodstva ,pa je tako jednoglasno za predsjednika ogranka Plavnice Gornje izabran Josip Butorac, a za tajnicu Martina Kobe – stoji u priopćenju koje prenosimo u cijelosti.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Podružnica HSP Bjelovar započela je projekt u gradu Bjelovaru »Neka se čuje pravaški glas«, pa je tako dana 07.02.2015.godine u Mjesnom odboru (M.O) Plavnice Gornje održala Izborni zbor ogranka HSP Plavnice Gornje.

Na samom početku Zbora svečano su uručene stranačke iskaznice novim članovima. O radu ogranka, o njegovim aktivnostima izviješće je podnio predsjednik ogranka Josip Rihtarić. Naglasio je da je HSP u M.O Plavnice Gornje druga stranka po snazi, i da su na mjesnim izborima održanim 18.01.2015. godine mještani prepoznali zalaganje i trud naših članova, te su glasali za HSP i time u M.O izabrali našeg vijećnika.

S ponosom možemo reći da se u Plavnicama Gornjim čuje pravaški glas. Nakon izviješća uslijedio je izborni postupak biranja novog vodstva ,pa je tako jednoglasno za predsjednika ogranka Plavnice Gornje izabran Josip Butorac, a za tajnicu Martina Kobe.

Sa Zbora je upućen poziv svim mještanima M.O Plavnice Gornje da se priključe radu ogranka HSP-a ,te da se sa svojim prijedlozima i idejama jave našem vijećniku HSP-a i skupa sa njime kreiraju aktivnosti svog M.O.

Bog i Hrvati!

Josip Rihtarić

predsjednik podružnice HSP Bjelovar

Ažurirano ( Nedjelja, 08 Veljača 2015 22:22 )