• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPĆENJE HSP BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE S ODRŽANE REDOVITE SJEDNICE ŽUPANIJSKOG VIJEĆA U HERCEGOVCU

Projekt »HSP dom svih pravaša« daje rezultate u županiji

ŽV HSP-a Bjelovarsko-bilogorske županije provelo je završne pripreme, te je odredilo kvotu izaslanika za Konvenciju HSP-a, na kojoj će se predstaviti izvodi iz programa HSP-a za predstojeće parlamentarne izbore – stoji u priopćenju koje prenosimo u cijelosti

E-mail Ispis PDF

HERCEGOVAC Redovita sjednica Županijskog vijeća (ŽV) HSP-a Bjelovarsko-bilogorske županije na kojoj je bila nazočna većina članica i članova ŽV HSP-a Bjelovarsko-bilogorske županije i predstavnici pravaške mladeži Bjelovarsko-bilogorske županije predvođeni predsjednicom Gabrijelom Rihtarić održana je 20. veljače u Hercegovcu.

Sjednica je održana u Općini Hercegovac, a domaćin i organizator sjednice bila je podružnica HSP Hercegovac na čelu sa predsjednikom podružnice Đurom Jozipovićem. U Općini Hercegovac čuje se pravaški glas, a HSP ima 1 vijećnika u Općinskom vijeću i može se pohvaliti cjelokupni rad podružnice. Posebno moramo istaknuti cijeli niz aktivnosti HSP-a u mjesnom odboru Palešnik gdje je HSP pomogao i pomaže u sportskom, kulturnom i društvenom napretku mjesta Palešnik.

Sjednicom ŽV predsjedao je Zvonko Mlakić, predsjednik ŽV HSP-a Bjelovarsko-bilogorske županije. Mlakić je upoznao sve prisutne o dužnostima i uputama danim na sjednici Predsjedništva HSP-a koja je održana u Zagrebu 10. veljače 2015. godine.

ŽV HSP-a Bjelovarsko-bilogorske županije provelo je završne pripreme, te je odredilo kvotu izaslanika za Konvenciju HSP-a, na kojoj će se predstaviti izvodi iz programa HSP-a za predstojeće parlamentarne izbore, a Konvencija će se održati 28.02.2015. godine s početkom u 11 sati u prostoru Hotela International, Miramarska 24 Zagreb.

Sukladno dnevnom redu sjednice nazočni su upoznati s aktualnim zbivanjima u HSP-u i aktivnostima koje se provode u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Provedena je rasprava o svim temama bitnim za napredak HSP-a, te je izglasan cijeli niz odluka iz nadležnosti županijskog vijeća. Svim predstavnicima podružnica dati su konkretni zadaci i rokovi za njihovu provedbu. Posebno je pohvaljen projekt »HSP dom svih pravaša« koji se  na području Bjelovarsko-bilogorske županije provodi i daje rezultata.

Bog i Hrvati!

Hrvatska stranka prava

Bjelovarsko-bilogorska županija

Zvonko Mlakić, predsjednik

Ažurirano ( Nedjelja, 22 Veljača 2015 10:01 )