• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


FORUM MLADIH SDP-a BJELOVAR PODRŽAO JE HUMANITARNU AKCIJU »ČEPOVI U SLUŽBI ČOVJEKA« DRUŠTVA MULTIPLE SKLEROZE BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

Priključite se akciji koja još uvijek traje!

Građane se nastoji animirati da skupljanjem čepova pomognu osobama oboljelim od multiple skleroze te ujedno tako očuvaju i okoliš

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Članice i članovi Foruma mladih SDP-a Bjelovar u subotu, 21. veljače, pomagali su Društvu multiple skleroze BBŽ razvrstati, odnosno odvojiti, plastične od metalnih čepova.

Radi se o akciji prikupljanja plastičnih i metalnih čepova, čiji je cilj prikupiti dovoljno čepova za preradu kako bi se kupila barem dva bolnička kreveta za teško oboljele članove. Građane se nastoji animirati da skupljanjem čepova pomognu osobama oboljelim od multiple skleroze te ujedno tako očuvaju i okoliš. Do sada je prikupljeno više od tone čepova, a u akciju je uključena čitava Bjelovarsko-bilogorska županija. Akcija još uvijek traje i svi se mogu lako uključiti. Prikupljaju se plastični i metalni čepovi alkoholnih i bezalkoholnih pića i čepovi s prehrambenih proizvoda poput mlijeka, jogurta, ulja, octa i slično.

Društvo multiple skleroze Bjelovarsko-bilogorske županije poziva sve ljude dobre volje koji su zainteresirani za volontiranje da se slobodno jave na adresu: Masarykova 8, Bjelovar ili na telefon 043/244-714 (tajnica gđa. Maja Kraljec).

Ažurirano ( Četvrtak, 26 Veljača 2015 14:13 )