• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPĆENJE AUTOHTONE – HRVATSKE SELJAČKA STRANKA

Stanko Grčić je predsjednik Autohtone – Hrvatske seljačke stranke

Rješenjem Ministarstva uprave pobijaju se navodi B. Borkovića kao neutemeljeni i lažni. Autohtona – Hrvatska seljačka stranka njegovo priopćenje smatra nekorektnim i nepoštenim s krajnjim ciljem nanošenja političke štete stranci i dužnosnicima stranke – stoji u priopćenju koje prenosimo u cijelosti

E-mail Ispis PDF

S obzirom da ste objavili priopćenje B. Borkovića o lažnom predstavljanju Stanka Grčića kao predsjednika Autohtone – Hrvatske seljačke stranke molimo vas da objavite demanti istog priopćenja i to kako slijedi:

»Na glavnoj izbornoj skupštini  Autohtone – Hrvatske seljačke stranke održane 5.10.2014. godine u Bjelovaru, za predsjednika stranke jednoglasno je  izabran Stanko Grčić magistar politologije, prvi gradonačelnik grada Čazme, bivši predsjednik Županijske skupštine Bjelovarsko-Bilogorske županije u tri mandata i bivši saborski zastupnik i bivši tajnik HSS-a, s mjestom stanovanja u Čazmi.

Ministarstvo uprave je svojim rješenjem ur. broj: 515-03-02-01/2-15-10  odredilo da Autohtonu –  Hrvatsku seljačku  stranku zastupa i predstavlja gospodin Stanko Grčić, čime je osporilo sve navode u spomenutom priopćenju i omogućilo daljnji nesmetani rad stranke.

Spomenutim rješenjem se pobijaju navodi B. Borkovića kao neutemeljeni i lažni. Autohtona – Hrvatska seljačka stranka njegovo priopćenje smatra nekorektnim i nepoštenim s krajnjim ciljem nanošenja političke štete stranci i dužnosnicima stranke.

S obzirom na stvorene preduvjete za uspješno djelovanje, Autohtona Hrvatska seljačka stanka poziva poljoprivredne proizvođače, radnike, obrtnike, umirovljenike, mlade i sve  građane lijepe naše, a prije svega nezadovoljno članstvo HSS,  da joj se pridruže u zajedničkom političkom djelovanju, na dobrobit i sprečavanju izumiranja Hrvatskog sela i stvaranju Republike Hrvatske zemljom zadovoljnih  građana«.

Ažurirano ( Utorak, 10 Ožujak 2015 13:51 )