• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


POVODOM USKRŠNJIH BLAGDANA

Članovi BUZ-a podijeli 700 pisanica u Garešnici

Za razliku od prošlih godina ove godine su obišli i dva doma za starije i nemoćne osobe te u svakom podijeli po četrdeset pisanica

E-mail Ispis PDF

GAREŠNICA Vrijedni članovi BUZ-a na Veliki petak, 3. travnja, na Trgu Hrvatskih branitelja u Garešnici podijelili su umirovljenicima i građanima grada Garešnice 700 pisanica. Riječ je o simboličnom, ali već i tradicionalnom darivanju kao i svake godine do sada.

Za razliku od prošlih godina ove godine su obišli i dva doma za starije i nemoćne osobe te u svakom podijeli po četrdeset pisanica.

Štand su posjetili gradonačelnik Garešnice Velimir Žunac te predsjednik vijeća Željko Starčević, koji su njihovi koalicijski partneri, a ujedno i članovi HDZ-a te medijski pokrovitelji Krugoval 93.1 Garešnica.

– Ovom prilikom još jednom se zahvaljujemo svim ljudima i građanima dobre volje na suradnji i velikom odazivu kao i sponzorima, OPG-u KEČ iz Kajgane, i posebno se zahvaljujemo tvrtki GALA D.D. iz Bjelovara na svježim i prvoklasnim jajima sretan vam Uskrs dragi naši umirovljenici! – poručuju iz garešničkog BUZ-a.

Ažurirano ( Subota, 04 Travanj 2015 15:53 )