• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


SOCIJAL-DEMOKRATSKI FORUM ŽENA GO SDP-a BJELOVAR HUMANITARNOJ AKCIJI »OMILJENI CVIJET ANE RUKAVINE«

Tulipani za zakladu Ana Rukavina

Naime, sav prilog ide Zakladi Ana Rukavina, za registar matičnih stanica, koje su vrlo važne pogotovo za one koji su oboljeli od leukemije. Mislim da je važno podići svijest o tome da mi zdravi jednom malom gestom možemo pomoći onima koji su bolesni – istaknula je saborska zastupnica i predsjednica GO SDP-a Bjelovar Vanja Posavac

E-mail Ispis PDF

Socijal-demokratski Forum žena GO SDP-a Bjelovar i ove je godine tradicionalno sudjelovao u humanitarnoj akciji »Omiljeni cvijet Ane Rukavine«. Prodajom Aninih omiljenih tulipana prikupljan je novac za djelovanje Zaklade Ana Rukavina.

– Forum žena SDP-a već petu godinu zaredom diljem Hrvatske sudjeluje u ovoj humanitarnoj akciji. Želimo potaknuti ljude da se prijave u registar i na taj način pomognu i spase nekome život. I ja sam osobno u registru, i mislim da bi više ljudi se trebalo tipizirati i dati svoj doprinos na taj način svim sugrađanima kojima je pomoć potrebna. Danas prodajemo tulipane od kojih sav novac uplaćujemo Zakladi Ana Rukavina, kako bi mogli što lakše nastaviti sa svojim radom. Ovim putem također bih se htjela zahvaliti cvjećarni »Iris« koja je također pridonijela akciji prodajom tupana po simboličnoj cijeni – rekla je Tatjana Grđan, predsjednica Foruma žena GO SDP-a Bjelovar.

– I ove godine Forum žena GO SDP-a Bjelovar pridružio se ovoj humanitarnoj akciji. Izuzetno smo zadovoljni akcijom jer su Bjelovarčanke i Bjelovarčani i ovaj put pokazali veliko srce i osjećaj za one koji su bolesni. Naime, sav prilog ide Zakladi Ana Rukavina, za registar matičnih stanica, koje su vrlo važne pogotovo za one koji su oboljeli od leukemije. Mislim da je važno podići svijest o tome da mi zdravi jednom malom gestom možemo pomoći onima koji su bolesni. Ana Rukavina nažalost je umrla u 29. godini života ali ostavila je veliku poruku iza sebe koja cijelu Hrvatsku već petu godinu zaredom i dalje ujedinjuje, a to je da zdrav čovjek može pomoći bolesnom, i da svi zajedno možemo učiniti puno više za one kojima je to potrebno – istaknula je saborska zastupnica i predsjednica GO SDP-a Bjelovar Vanja Posavac koja je, kako kaže, i sama u registru i poziva što više građana da obavi tipizaciju odnosno ulazak u registar potencijalnih darivatelja koštane srži.

Ažurirano ( Subota, 04 Travanj 2015 16:25 )