• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPĆENJE GO ORaH-a BJELOVAR O EKOLOŠKOJ AKCIJI POD NAZIVOM »ČEPOVI U SLUŽBI ČOVJEKA«

Predali 500-tinjak prikupljenih čepova

Radi se o akciji prikupljanja plastičnih i metalnih čepova, čiji je cilj prikupiti dovoljno plastike i metala za preradu kako bi se kupila barem dva adekvatna bolnička kreveta za teško oboljele članove – stoji u priopćenju koje prenosimo u cijelosti

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Društvo multiple skleroze Bjelovarsko-bilogorske županije i dalje provodi humanitarnu, te istovremeno i ekološku akciju pod nazivom »Čepovi u službi čovjeka«.

Radi se o akciji prikupljanja plastičnih i metalnih čepova, čiji je cilj prikupiti dovoljno plastike i metala za preradu kako bi se kupila barem dva adekvatna bolnička kreveta za teško oboljele članove.

Akcija je službeno započela prošle godine, i to 22. travnja, na Dan planeta Zemlje. Sve sugrađane se tako nastoji animirati da skupljanjem čepova pomognu osobama oboljelim od multiple skleroze, te ujedno na taj način očuvaju i okoliš.

Članovi GO ORaH-a Bjelovar u potpunosti podupiru ovu akciju, te su tim povodom posjetili Dječji odjel Narodne knjižnice Petar Preradović u Bjelovaru i predali 500-tinjak prikupljenih čepova.

Dosad je prikupljena gotovo jedna tona čepova, a u akciju su uključene škole, ustanove i tvrtke sa područja cijele Bjelovarsko-bilogorske županije.

Povjerenica GO ORaH-a Bjelovar

Tatjana Čoić

Ažurirano ( Subota, 11 Travanj 2015 14:19 )