• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPČENJE HRVATSKE STRANKE PRAVA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

HSP postao parlamentaran u Garešnici, Željko Rijetković imenovan povjerenikom

Sa sastanka je upućen javni poziv svim domoljubima, svim pravašima grada Garešnice da se priključe radu HSP-a i da zajedničkim snagama pokušamo promjeniti postojeće stanje na bolje. Budite dio pravaške obitelji i učlanite se u jedinu pravu stranku prava-Hrvatsku stranku prava – stoji u priopćenju koje prenosimo u cijelosti

E-mail Ispis PDF

GAREŠICA Hrvatska stranka prava Bjelovarsko-bilogorske županije 16. travnja održala je radni sastanak podružnice HSP Garešnica. Županijski predsjednik HSP-a Zvonko Mlakić prisutnim članovima prezentirao je rad HSP-a i projekt »HSP DOM SVIH PRAVAŠA«.

Pozivu predsjednika HSP-a Daniela Srba o povratku u HSP-e u Garešnici se odazvalo 20 članova. Popunili su stranačke zamolnice i aktivirali se u radu Stranke. Većinom su to istaknuti pravaši grada Garešnice, a nekoliko njih su napustili HSPAS i A-HSP i priključili se HSP-u.Stranačku zamolnicu potpisao je i nezavisni gradski vijećnik koji je u gradsko vijeće Garešnice izabran s koalicijske liste A-HSP, SP i NHS-a  Željko Rijetković.

Ovim činom HSP u Garešnici postaje jedina pravaška stranka, a HSP u gradskom vijeću postaje parlamentaran. Nastavak je to provedbe projekta HSP DOM SVIH PRAVAŠA“ koji daje rezultata u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Odlukom predsjednika HSP Daniela Srba, Željko Rijetković imenovan je za povjerenika podružnice HSP Garešnica. Na sastanku je usvojen plan daljnjeg rada i oddmah su započete pripremne radnje za održavanje izbornog Zbora podružnice HSP Garešnica.

Sa sastanka je upućen javni poziv svim domoljubima, svim pravašima grada Garešnice da se priključe radu HSP-a i da zajedničkim snagama pokušamo promjeniti postojeće stanje na bolje. Budite dio pravaške obitelji i učlanite se u jedinu pravu stranku prava-Hrvatsku stranku prava !

Bog i Hrvati !

Predsjednik HSP-BBŽ Zvonko Mlakić

Ažurirano ( Nedjelja, 19 Travanj 2015 13:57 )