• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U SKLOPU PROLJETNIH OBILAZAKA HNS-OVIH ŽUPANIJSKIH ORGANIZACIJA ČLANICA PREDSJEDNIŠTVA HNS-A TE MINISTRICA GRADITELJSTVA I PROSTORNOG UREĐENJA ANKA MRAK TARITAŠ POSJETILA BJELOVAR

MRAK TARITAŠ: Imamo zemlju u kojoj se ne laže i ne krade, u kojoj se živi bolje nego prije tri i pol godine

Imamo odgovornost prema ovoj zemlji, prema ljudima koji ovdje žive i ta odgovornost nije samo deklarativna, mi ne pričamo o tome, nego radimo. HNS tako pokazuje odgovornost prema ovoj zemlji – zaključila je Mrak Taritaš u Bjelovaru

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Proljetni obilazak HNS-ovih županijskih organizacija nastavljen je jučer, 1. lipnja, u Bjelovaru sastankom organizacijskog jačanja za Županijsku organizaciju HNS-a Bjelovarsko-bilogorske županije, a cilj je razgovarati sa svim članovima HNS-a diljem Hrvatske uoči nadolazećih parlamentarnih izbora.

–  U Hrvatskoj nitko nema pravo na pozivanje kršenja zakona i onoga što smo mi gradili posljednje tri i pol godine. Imamo zemlju u kojoj se ne laže i ne krade, u kojoj se živi bolje nego prije. U Hrvatskoj danas vlada red i rad, a tako ćemo nastaviti i u iduće četiri godine – poručila je iz Bjelovara članica Predsjedništva HNS-a te ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak Taritaš i još jednom pozvala građane da vjeruju svojim očima.

– HNS se sa zadovoljstvom može pohvaliti rezultatima te projektima koje je ostvario sudjelujući u radu ove Vlade. HNS je ponosan što sudjeluje u ovoj Vladi i što ima priliku činiti dobro svojoj zemlji. Ovaj kontinuitet koji smo postigli treba ići dalje. Put kojim smo krenuli je dobar put, izašli smo iz recesije, raste industrijska proizvodnja, broj stranih investicija, izvoz i broj zaposlenih – dodala je Mrak Taritaš.

– HNS je sa svojim ministrima i saborskim zastupnicima pokazao da hoće, može i zna raditi. To su dugoročni projekti koji su trajna vrijednost za ovu zemlju i za sve buduće generacije –  rekla je Mrak Taritaš te je izdvojila projekt legalizacije bespravno izgrađenih objekata, projekt rješavanja stambenih pitanja POS, stvaranje preduvjeta za početak eksploatacije nafte i plina u moru i na kopnu, borba za strateške hrvatske interese kroz pregovore INA-MOL, projekt digitalizacije i revitalizacije kina, poticanje razvoja gradova kroz projekt Europska prijestolnica kulture, pokretanje projekta razvoja ruralnog turizma u jadranskom zaleđu te projekt zapošljavanja mladih bez zasnivanja radnog odnosa, ali i fiskalizaciju, ulazak naše zemlje u EU te obnovu poplavljene Slavonije.

– Imamo odgovornost prema ovoj zemlji, prema ljudima koji ovdje žive i ta odgovornost nije samo deklarativna, mi ne pričamo o tome, nego radimo. HNS tako pokazuje odgovornost prema ovoj zemlji –  zaključila je Mrak Taritaš u Bjelovaru.

Obilasci HNS-ovih županijskih organizacija krenuli su početkom svibnja, a do kraja lipnja sastanci će se održati u svim HNS-ovim organizacijama. Paralelno će se održavati i sastanci s HNS-ovim izbornim timovima po izbornim jedinicama. Na sastancima sudjeluju predsjednici podružnica s područja pojedine županije, članovi Predsjedništva i Tima HNS-a te HNS-ovi dužnosnici. Okupljanja će kulminirati tradicionalnim, ove godine jubilarnim 10. Sportskim susretima Političke akademije HNS-a 5. srpnja u Tuhelju.

Ažurirano ( Utorak, 02 Lipanj 2015 13:06 )