• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPĆENJE AUTOHTONE HRVATSKE SELJAČKE STRANKE I HRVATSKE DEMOKRATSKE SELJAČKE STRANKE

AHSS i HDSS potpisale sporazum o suradnji

Suradnja između dviju stranaka podrazumijeva i izradu Programa zajedničkog djelovanja na okupljanju svih stranaka nastalih iz HSS-a, nastalih kao proizvod lošeg vodstva sadašnjeg HSS-a, i očuvanju nauka i politike braće Radić koja sve više nestaje s naše političke scene u Republici Hrvatskoj – stoji u priopćenju koje prenosimo u cijelosti

E-mail Ispis PDF

Na Dan Bjelovarsko-bilogorske županije, 8. lipnja, u Bjelovaru su Autohtona hrvatska seljačka stranka i Hrvatska demokratska seljačka stranka potpisale sporazum o suradnji.

Sporazum se prije svega odnosi na suradnju i traženje rješenja za stanje na našem selu i očuvanju sela od daljnjeg nestanka i propadanja, te sprečavanju daljnjih podjela u našem društvu koje razaraju još preostali zdravi dio našeg društva.

Suradnja između dviju stranaka podrazumijeva i izradu Programa zajedničkog djelovanja na okupljanju svih stranaka nastalih iz HSS-a, nastalih kao proizvod lošeg vodstva sadašnjeg HSS-a, i očuvanju nauka i politike braće Radić koja sve više nestaje s naše  političke scene u Republici Hrvatskoj.

Stvaranje saveza Hrvatskih Seljačkih Stranaka i okupljanje ostalih stranaka radi stvaranja bloka naprednog centra koji ima za cilj demokratski razvoj RH i sprečavanje svih podjela koje se dešavaju u RH. Interesi građana naš su prioritetni zadatak ispred uskih stranačkih interesa nekih stranaka i pojedinaca.

Shodno potpisanom sporazumu obije političke stranke kreirati će i osmišljavati zajedničku politiku na temelju programa djelovanja, a ostale oblike zajedničke suradnje političke stranke uredit će aneksom potpisanom sporazumu.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 22 Lipanj 2015 20:47 )